Başkan İduğ seçim döneminde gençlere verdiği sözü tutu

EGEOLAY/Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ seçim döneminde Küçükpark'ta capoeira dansı yaptığı gençlere verdiği birlikte etkinlik yapma sözünü tuttu. Uluslararası Capoeira Festivali "Axe Da Vida Capoeira" Bornova Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşti. Yurt içi ve Yurt dışından gelen katılımcıların çalışma atölyeleri ve gösterilerinin yer aldığı ve 3 gün süren etkinliklerde müzik, dans ve spor bir araya getirilerek görsel bir şölen sunuldu.

Başkan İduğ seçim döneminde gençlere verdiği sözü tutu
Editör: Ege Olay
13 Mayıs 2019 - 10:51
Köleler tarafından meydana getirilen saldırı ve savunma tekniklerini, dans ve müzik ile kamufle etmiş Afro-Brezilyan kökenli bir dövüş sanatı olan Capoeira; Bornova'da düzenlenen festival ile hayat buldu. Her sene düzenlenen "Axe Da Vida Capoeira" festivali Bornova Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

 

Üç gün süren festivale yurt içinden ve yurt dışından birçok eğitmen ve öğrenci katıldı. Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ seçim döneminde Küçükpark'ta capoeira dansı yaptığı gençlere verdiği birlikte etkinlik yapma sözünü de gerçekleştirmiş oldu.

 

Dünya Capoeira Federasyonu başkanı Mestre Paulao Ceara ve Grupo Capoeira Brasil İzmir Temsilcisi Hakan Karaağaç ve öğrencilerinin de yer aldığı festival kapsamında Bornova Belediyesi Muhammet Yıldız Spor Tesisleri ve Bornova Belediyesi Altındağ Spor Kompleksi'nde çalışma atölyelerinde eğitimler verildi. Müzik, dans ve sporun  bir araya getirilerek görsel bir şölen oluşturduğu gösteri ise Ayfer Feray Açıkhava Tiyatrosu'nda gerçekleşti. Renkli şovlarla dikkat çeken gösteri izleyenlerin de beğenisini kazandı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum