Reklam

Başkan İduğ, ilk Taziye Evi'ni Kavaklıdere Mahallesi'nde açtı

EGEOLAY /Bornova Belediyesi vatandaşların öncelikli talepleri arasında yer alan taziye evlerinden ilkini Kavaklıdere'de törenle hizmete açtı. Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, planladıkları tüm taziye evlerini yaparak 2020 yılı içerisinde halkın kullanımına sunmayı hedeflediklerini söyledi.

Başkan İduğ, ilk Taziye Evi'ni Kavaklıdere Mahallesi'nde açtı
Editör: Ege Olay
24 Ocak 2020 - 18:34
Kavaklıdere Taziye Evi’nin açılış kurdelesini mahalle sakinleri ile birlikte kesen Başkan Mustafa İduğ, “Göreve gelmeden önce ve sonrasında gerçekleştirdiğimiz mahalle ziyaretlerinde bizden en çok talep edilen yatırımlardan biri taziye evleriydi. Önceki dönem yapımına başlanan taziye evinin projesini revize ederek daha işlevsel bir hale getirmeye çalıştık. Sosyal ve kültürel etkinliklerin yapılacağı şekilde planladığımız bu mekanı BELGEM’in Kavaklıdere şubesi olarak da kullanacağız. Diğer mahallelerimiz için planladığımız taziye evlerini de 2020 yılı içerisinde hizmete açmayı planlıyoruz” diye konuştu.

 

 

 

FUTBOL SAHASI SÖZÜ

 

 

 

Başkan İduğ, mahalle sakinlerinin talep ettiği futbol sahasıyla ilgili müjde de vererek, “Sahanın yapımına en kısa sürede başlayıp 23 Nisan’da açılışını yapmak istiyoruz. Çocuklarımıza armağan edeceğimiz bu sahadaki ilk maçta muhtarlarımızla birlikte ben de oynayacağım” dedi.

 

 

 

MUHTAR KAÇA’DAN TEŞEKKÜR

 

 

 

Kavaklıdere Mahallesi Muhtarı Ömer Kaça ise taziye evinin en önemli ihtiyaçları arasında olduğunu belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti. “Taziye Evi ile birlikte çok güzel bir parkımız da oldu” diyen Muhtar Kaça, yıllardır bekledikleri hizmetlerin devamının geleceğine inandığını söyledi. 

 

 

 

80 metrekare üzerine yapılan taziye evinin bulunduğu alanda çevre düzenlemesi de gerçekleştirdi. Çocuk parkı, oturma grupları ve yeşillendirme çalışmaları ile mahalle sakinlerinin huzur ve keyifle zaman geçirebileceği bir yaşam alanı oluşturuldu.  

YORUMLAR

  • 0 Yorum