Reklam

Başkan İduğ'dan muhtarlara: "Sizler bizim gözümüz, kulağımızsınız"

EGEOLAY/Bornovalı muhtarlar, Muhtarlar Günü'ne özel olarak düzenlenen yemekte buluştu. Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ'un ev sahipliğinde Dramalılar Köşkü'nde gerçekleşen organizasyon, 45 mahalle muhtarının yanı sıra Kaymakam Fatih Genel, İlçe Emniyet Müdürü Gülden Türkal, İlçe Jandarma Komutanı Sadık Yazan, siyasi partilerin temsilcileri ve belediye meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.

Başkan İduğ'dan muhtarlara: "Sizler bizim gözümüz, kulağımızsınız"
Editör: Ege Olay
22 Ekim 2019 - 10:26
Başkan Mustafa İduğ, belediye ile muhtarlar arasındaki ilişkinin güçlü olmasının halkın memnuniyeti için çok önemli olduğunu vurguladı. Muhtarların kamu kurumlarıyla vatandaşlar arasında köprü görevi gördüğünü belirten İduğ, "Vatandaşlarla aramızda en önemli bağ ve başlangıç noktası sizlersiniz. Bizim gözümüz kulağımızsınız. Birlikteliğimizin  büyük bir sinerji oluşturacağına inanıyorum"dedi. Başkan İduğ, göreve geldiklerinden bugüne hayata geçirdikleri proje ve çalışmalar hakkında bilgi de verdi.

 

Kaymakam Fatih Genel ise Bornova'nın İzmir'in en güzel ilçesi olduğunu belirterek, "Böylesi bir kentte sizlerle birlikte görev yapmaktan onur duyuyorum. Sayın Mustafa İduğ'a da bu kente yaptığı hizmetler ve bizleri burada biraraya getirdiği için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

 

Bornova Muhtarlar Derneği Başkanı Recep Çakmakci de vatandaşlara hizmet yolunda ilçedeki tüm devlet kurumları ile iyi ilişkiler içerisinde olduklarını söyleyerek, geceyi düzenleyen Bornova Belediyesi'ne ve Başkan İduğ'a teşekkür etti.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum