Başkan İduğ'dan depremzedelere: "Yanınızdayız"

EGEOLAY/Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, 6.9 şiddetindeki depremde evsiz kalan vatandaşları, yardımseverlerin desteğiyle kavuşturdukları yeni yuvalarında ziyaret etti. Depremzede ailelere moral veren Başkan İduğ, “İzmir ortaya koyduğu dayanışma ile tüm Türkiye’ye örnek oldu. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sizlerin yanında olacağız” dedi.

Başkan İduğ'dan depremzedelere: "Yanınızdayız"
Editör: Ege Olay
23 Kasım 2020 - 11:06
Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, deprem sonrasında yeni evlerine yerleştirilen aileleri ziyaret etti. Kimi enkaz altından saatler sonra çıkarılan, kimi evleri depremden dakikalar sonra yıkılmadan önce yaşama tutunan vatandaşlarla sohbet edip moral verdi.

                                                                    

Büyük bir dayanışma örneği

 

Depremzede ailelere ve çocuklara sürpriz hediyeler götüren İduğ, İzmirlilerin bu zorlu süreçte çok önemli sınav vererek büyük bir dayanışma örneği gösterdiğini söyleyerek, “Konut sektöründe faaliyet gösteren firmalar ve duyarlı vatandaşlarımız çağrılarımıza karşılık verdi. Çok sayıda aile, soğuk kış günlerinde sıcak yuvalarına kavuştu. Konut dışında eşya ihtiyaçlarını da karşılıyoruz. Bugün kendilerini ziyaret ederek ne gibi ihtiyaçları olduğunu sorduk. Beyaz eşyadan mobilyaya Belediyemize gelen yardımları titiz bir çalışma sonucu depremzedelere ulaştırıyoruz. Mağdur ailelerimizin kalıcı konutlarına yerleşene kadar  konforlu bir yaşamlarını sürdürmelerini amaçlıyoruz. Bornova Belediyesi olarak yanlarında olmaya devam edeceğiz. Duyarlılık göstererek destek veren herkese çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.