Başkan Demir, Güzelbahçe'deki pandemi sürecini değerlendirdi

EGEOLAY/AK Parti Güzelbahçe İlçe Başkanı Ali Eşref Demir, pandemi başlangıcından itibaren ilçede yardımlaşma dayanışması içerisinde vatandaşa hizmet ettiklerini belirterek, İlçe Başkanlığı olarak 535 aileye gıda kolisi ile 400 adet nakdi olarak gıda kartı yardımlarında bulundukların açıkladı.

Başkan Demir, Güzelbahçe'deki pandemi sürecini değerlendirdi
Editör: Ege Olay
20 Haziran 2020 - 10:58
Başkan Demir, Vefa Destek Grupları aracılığıyla yardıma ihtiyacı olanların yanında yer aldıklarını ifade ederken, Güzelbahçe’de 850 kişiye devletin bin TL desteğinde bulunduğunu da söyledi.

AK Parti Güzelbahçe İlçe Başkanı Ali Eşref Demir, pandemi süreci ile ilgili ilçede yapılanlar ile ilgili değerlendirmede bulundu. Pandemi süreci ve Ramazan Ay’ı boyunca vatandaşlar için her türlü desteği sağladıklarını kaydeden Demir; ‘’ Dünyanın pandemi dolayısıyla büyük sıkıntılar yaşadığı bu süreçte, Türkiye sağlık alt yapısı ile Avrupa ülkelerinin ve ABD’nin yaşadığı olumsuzlukların hiç birini yaşamadı. Biz de, hem ilimiz de hem de ilçemizde sağlık açsından bir problem yaşamadık. İnşallah bu süreci de böyle atlatacağız.  Normalleşme sürecine girdiğimiz bu günlerde de, teşkilat olarak sahalardan ayrılmıyoruz. İhtiyacı olan vatandaşımıza kim olduğuna, düşüncesine bakılmaksızın, anında ulaşıyor, gerekli destekleri sağlamaya gayret ediyoruz.  Karantina günlerinde, özellikle ihtiyaç sahiplerini tespit etme noktasında zaman kavramına meydan okuduk. İlçemizde yaşayan her ihtiyaç sahibi vatandaşımıza ulaştık. Hiçbir vatandaşımızın mağdur olmamasına özellikle dikkat ettik.‘’ dedi.

Güzelbahçe’ye yakışan yardımlaşma ve dayanışma..

Güzelbahçe’de ikamet eden vatandaşlara yapılan desteklere de dikkat çeken Demir; ‘’ Göreve geldiğimiz günden bu yana bizlere destek veren değerli İl Başkanımız Sayın Kerem Ali Sürekli’ye çok teşekkür ediyorum. İl başkanımızın destekleriyle Güzelbahçe’de daha önce görülmemiş bir yardımlaşma ve dayanışma örneği yaşandı. AK Parti Güzelbahçe İlçe Başkanlığı olarak bu süreçte vatandaşlarımıza 535 adet gıda kolisi desteği verdik. Vatandaşlarımıza yine 400 adet gıda nakit kartı dağıttık. Maske konusunda da hiç sıkıntımız olmadı. 11 bin 500 adet maskeyi vatandaşlarımıza verdik. Vefa Destek Grubu tarafından 800 aileye erzak, 80 aileye hijyen malzemesi verildi. Sosyal Koruma Kalkanı kapsamında; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı aracılığıyla yapılan Bin TL nakdi yardımdan, Güzelbahçe’de, 850 ailemiz faydalandı.  65 yaş üstü 5 bin 354 vatandaşımıza kolonya hediye edildi. Bu süreçte bizlerden desteğini esirgemeyen tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Tüm bürokratlarımızı yaptıkları güzel çalışmalardan dolayı kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum. Hayırsever iş adamlarımıza da ayrıca teşekkür ederim. Bu tür süreçler yardımlaşma ve dayanışmanın en önemli olduğu zamanlardır. Güzelbahçe ilçemizde bunun en güzel örneğini yaşıyoruz’’ diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum