Bakan Koca'dan 'maske' sinyali

EGEOLAY/Türkiye'nin salgınla mücadelede yeni yol haritası bugün belli olacak. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın, Twitter'dan yaptığı paylaşım, 'maske' konusunda merak uyandırdı.

Bakan Koca'dan 'maske' sinyali
Editör: Ege Olay
02 Mart 2022 - 14:02

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu'nun bugün gerçekleştireceği toplantıda, salgınla mücadelede gelinen son nokta ve kısıtlamalar değerlendirilecek.

Salgın döneminin yeni yol haritasının ortaya konacağı toplantıda, açık havada maske zorunluluğunun kaldırılması ele alınacak, maske kullanımına ilişkin esaslar yeniden belirlenecek.

Toplantı sonrasında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, toplantının ardından saat 18.00'de açıklama yapacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Koca, Twitter'dan 'maske' sinyali verdi.

Koca, "Saat 18.00'de yapacağımız basın açıklamasında maske konusunu da ele alacağız. Ve başka pek çok konuyu!" dedi.
 

Koca, paylaşımında, Ülkü Tamer'in şiirinden "İçime çektiğim hava değil, gökyüzüdür." Bölümünün yer aldığı bir de fotoğrafa yer verdi.

"Zamanı geldi"

Bakan Koca, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, 11 Mart 2020'de "Şimdi yapmamız gereken hayatımızı tedbirler doğrultusunda bir düzene sokmaktır." açıklamasını hatırlattı.

Bugünün tarihini veren Bakan Koca, "Hayatımızı yeniden düzene sokmak için gerekli değişiklikleri yapmanın zamanı geldi" diyerek, detaylar için saat 18.00'deki basın açıklamasını işaret etti.(TRTHABER)

YORUMLAR

  • 0 Yorum