Bakan Akar ve TSK Komuta Kademesi MSB'ye Bağlı Birimlerde İnceleme ve Denetlemelerde Bulundu

EGEOLAY/Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal ve Bakan Yardımcısı Muhsin Dere ile bakanlığa bağlı birimlerde inceleme ve denetlemelerde bulundu.

Bakan Akar ve TSK Komuta Kademesi MSB'ye Bağlı Birimlerde İnceleme ve Denetlemelerde Bulundu
Editör: Ege Olay
16 Haziran 2020 - 16:19
Bakan Akar ve TSK Komuta Kademesi ilk olarak Millî Savunma Bakanlığı’nın İlaç Fabrikası’nı ziyaret etti.  Bakan Akar, COVID-19’a karşı geliştirilerek belli bir aşamaya gelen ilaç üretim çalışmalarına ilişkin brifing aldı.

Bakan Akar daha sonra Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu’nun (MKEK) Maske Üretim Fabrikası’na geçti. MKEK tarafından geliştirilen maske üretim cihazını yerinde inceleyen Bakan Akar ve Komutanlar, aralıksız şekilde süren maske üretim çalışmaları hakkında bilgi aldı. 

Daha sonra  Gazi Fişek Fabrikası’na geçen Bakan Akar ve Komutanlar, Sahra Solunum Cihazı ile yerli ve milli imkanlarla üretilen silahları da yakından inceledi.  Bakan Akar ve Komutanlar, başarılı çalışmalarından dolayı MKEK çalışanlarını tebrik etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum