Azerbaycan Eurovision 2019 temsilcisi Mustafayev: ''Bayrakları dalgalandıracagım''

İsrail'in Tel Aviv şehrinde düzenlenecek 2019 Eurovision Şarkı Yarışması'nda Azerbaycan'ı temsil edecek olan Chingiz Mustafayev, Azerbaycan ve Türk bayrağını Eurovision sahnesinde...

Azerbaycan Eurovision 2019 temsilcisi Mustafayev: ''Bayrakları dalgalandıracagım''
Editör: Bot
02 Mayıs 2019 - 09:42
İsrail'in Tel Aviv şehrinde düzenlenecek 2019 Eurovision Şarkı Yarışması'nda Azerbaycan'ı temsil edecek olan Chingiz Mustafayev, Azerbaycan ve Türk bayrağını Eurovision sahnesinde dalgalandırmak istediğini söyledi.
Eurovision 2019 Şarkı Yarışmasında Azerbaycan'ı temsil edecek Chingiz Mustafayev, İHA'ya açıklamalarda bulundu. 3 aydır Eurovision için ciddi hazırlıklar yaptığını vurgulayan Chingiz Mustafayev, "Kareografi, vokal ve sahne tam istediğim gibi oldu. Heyecanıma yenik düşmezsem, kendi potansiyelimi yüzde yüz gösterebilirsem kardeşlerimizin desteğiyle bu yıl galip gelen ülke Azerbaycan olacak" dedi.

"TÜRK BAYRAĞINI DALGALANDIRMAK İSTİYORUM"
Çok güzel ve muhteşem bir şov hazırladıklarını belirten Mustafayev, "Bence Eurovision şimdiye kadar böyle bir sahne şovu görmedi. Türk kardeşlerimizden destek bekliyorum. Onlar dünyanın her yerindeler. Bana destek olurlarsa, galip geldiğimde Türk bayrağını dalgalandırmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

"TÜRK DÜNYASINI EUROVİSİON'DA BİR TEK BEN TEMSİL EDECEĞİM"
Azerbaycan Eurovision 2019 temsilcisi Mustafayev, "Türk dünyasını Eurovision'da bir tek ben temsil edeceğim. Galip gelip hem Azerbaycan, hem Türk bayrağını sahnede dalgalandırmayı çok istiyorum. Çok heyecanlıyım, şarkının sonunda "muğam" söyleyeceğim. Bu Azerbaycan ve Türk müziğini en azından 300 milyona duyurmak çok güzel bir his olacak" diye konuştu.
Bu yıl Azerbaycan'ı genç bir isim olan Chingiz Mustafayev temsil edecek. Adı "Truth" olan şarkı ise oldukça iddialı. Chingiz Mustafayev, Eurovision 2019 Şarkı Yarışmasının ikinci yarı finalinde 18. sırada sahneye çıkacak.
(İHA)
İHA

YORUMLAR

  • 0 Yorum