Ayrancılar'a yeni müjdeler

EGEOLAY /Torbalı’nın en büyük mahallesinde Entegre Hastane için yer teslimi yapıldı. Mahallenin güvenliğinden artık polis sorumlu olacak.

Editör: Ege Olay
11 Mart 2019 - 09:36
Torbalı’nın en kalabalık mahallesi Ayrancılar’a yerel seçim öncesi Entegre Hastane müjdesi geldi. Ayrancılar’ın güvenliği de jandarmadan  polise devir edilecek.  

 

 

Cumhur İttifakı adayı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez 3.Seçim Koordinasyon Merkezi’ni Ayrancılar’a açtı. AK Parti MKYK üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’nın da katıldığı açılış törenine ilgi yoğundu. Açılış konuşmasını gerçekleştiren MHP Torbalı İlçe Başkanı Muhammet Oral, “Liderlerimiz Cumhur İttifakı şemsiyesi altında bizleri bir araya getirdiler. Bizler de şimdi kapı kapı dolaşıp Cumhur İttifakı’na destek istiyoruz. Bizim adayımız Adnan Yaşar Görmez’dir.” dedi.

 

GÖRMEZ, “TORBALI, MAKAM ODASINDAN YÖNETİLEMEZ”

 

Torbalı’nın örnek bir mozaik oluşturduğunu ifade eden Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, “Torbalı hoşgörünün, kardeşliğin, bir arada saygı ve sevgi ikliminde yaşamanın, birlikte üretmenin, birlikte büyümenin paylaşmanın örnek ilçesidir” dedi.

Göreve geldiği günden bu yana Torbalı’nın en ücra köyüne kadar belediye hizmeti götürdüğünü ifade eden Başkan Görmez, “Torbalı, makam odasında oturularak yönetilecek bir ilçe değil. Bu bilinçle göreve geldiğimiz günden bu yana sahada sizlerle beraber ilçemize hizmet ediyoruz. Hizmet götürmediğimiz köyümüz, mahallemiz kalmadı. Bugün de bu hizmetlerin gururu ile karşınıza çıkıyoruz. İlk asfalt çalışmamızı yaptığımız bölgelerin başında Ayrancılar geliyor. Göreve gelince tam 70 kilometre asfalt yaptık, hemen arkamızdan onlar da tam 70 kilometre kanalizasyon kazısı yapıp yollarımızı bozdular. Yine yaptık yollarımızı, 6 ay sonra gelip bu kez de içme suyu için kazdılar. Yılmadık yollarımızı bir kez daha yaptık, yine kazsınlar yine yaparız” dedi.

 

“43 TRİLYON BORÇ BIRAKTILAR”

 

Torbalı’ya ve Ayrancılar’a yapılan belediye hizmetlerini anlatan Başkan Görmez, “  Bir öncei belediye yönetimi 43 Trilyon borç bıraktı; ödedik geçtik. Sağda solda bizim arazi sattığımızı söylüyorlar, 300 bin metrekare parasını ödeyip ilçemize arsa kazandırdık. 700 bin metrekare hükümetimizin desteği ile arazi tahsisi yaptırdık. Torbalı’yı caddeleri ile sokakları ile ışıl ışıl bir ilçe yaptık. Şimdi de Ayrancılar’a bir hastane kazandıracağız, yer tahsisini yaptık inşallah  

 

KAYA, “O DEVİR 2014’DE KAPANDI”

 

AK Parti MKYK üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, “ Ben Ayrancılar’dan bir tane bile kardeşimizin İsmail Uygur’a oy vereceğini sanmıyorum. Çünkü onlar 10 yıl boyunca ne Ayrancılar’a, ne Yazıbaşı’ya, ne Pancar’a, ne Türkmenköy’e, ne de Torbalı’nın her hangi bir mahallesine değil hep kendilerine çalıştılar. Ama o devir 2014’te Adnan başkanın göreve gelmesiyle kapandı” dedi.

 

 

KAYA, “VATANDAŞIN AKLIYLA ALAY ETMEYİN”

 

Kaya isim vermeden CHP’nin 1.sıra meclis adayına da yüklenerek, “Aydın’dan bir milletvekilinin akrabası gelmiş Torbalı’da meclisin birinci sırasını kapmış. Ne alaka diyorsunuz değil mi, ben söyleyeyim tahsilatçı bunlar, verdiklerini almak için geldiler. Adaylığı aldılar, şimdi de tahsilat için geldiler” dedi. Kaya, 2014 yılında belediyenin devir-teslim törenini sinevizyondan izleterek, “Çıkmışlar belediyeyi gasp ettiler diyorlar, işte görüntüleri izleyelim, İsmail Uygur gördüğünüz gibi Adnan başkanı ve ekibini kapıda karşılayıp, çiçeklerle belediyeyi devrediyor. Bu mu gasp? Vatandaşın aklıyla alay etmeyin, Adnan Yaşar Görmez’i hazmedeceksiniz, çünkü Adnan başkan anasının ak sütü gibi helal oylarla bu göreve seçildi” dedi.

 

AYRANCILAR’A HEM EMNİYET, HEM HASTANE

 

Ayrancılar halkına yeni müjdeler de veren Kaya, “Hastane müjdemizi daha önce vermiştik, resmi işlemleri tamamlandı çalışmaları başlıyor. Yine aynı şekilde Ayrancılar’a yakışır bir futbol sahası için de çalışmalarımızı başlattık. Ayrancılar artık çok büyüdü, güvenlik noktasında bazı sıkıntılar var, şimdi de onu da gidermek için kolları sıvadık ve sizlerin huzur ve güvenliği için Ayrancılar’a bir polis karakolu kazandırıyoruz. Doğalgaz için de ne gerekiyorsa yapacağız ve 2019’un sonuna kadar Ayrancılar’ın her noktasında doğalgaz olacak. ” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum