AVM LED Ekranlar: Müşteri Deneyimini Nasıl Geliştirirler?

Alışveriş dendiği anda artık aklımıza AVM’ler geliyor. İhtiyacımız olan ürünlerin bir arada bulunduğu AVM’ler hepimiz için büyük bir kolaylık.

AVM LED Ekranlar: Müşteri Deneyimini Nasıl Geliştirirler?
Editör: Ege Olay
18 Mayıs 2023 - 18:45
İnsanların alışveriş merkezlerini bu kadar fazla tercih ediyor olması sürekli olarak yeni AVM’lerin inşa edilmesini sağladı. Artık alışveriş merkezleri arasında da önemli bir rekabet söz konusu. Bu rekabette öne geçmek isteyen AVM yönetimleri tüm fırsatları değerlendiriyor.
Alışveriş merkezlerinin insanları içerisine çektikten sonra kazanç elde etmesi oldukça kolay. En önemli aşama insanların alışveriş merkezine girişini sağlamak. Tam bu aşamada avm led ekran teknolojileri devreye giriyor. Müşteri deneyimini her aşamada olumlu etkileyen LED ekranlar misafirlerin alışveriş merkezini tercih etmesinde başrolü oynuyor.

Aranan Markalar Kolayca Görülebiliyor!

İnsanların alışveriş merkezlerini tercih etmesinin en önemli sebebi birçok farklı markanın aynı yerde olması. İhtiyacı olan ürünler için alışveriş merkezlerine giden kişiler birçok farklı markayı deneyip kendisi için en uygun olanları seçebiliyor. Bu aşamada farklı markaları bünyesinde barındırmayan alışveriş merkezleri her zaman geri planda kalmakta.
Alışveriş yapacak olan kişiler AVM’ye giriş yaptıktan sonra aradıkları markaları göremezlerse o alışveriş merkezine dair olumsuz düşüncelere kapılıyorlar. Ancak avm led ekran teknolojisi sayesinde AVM’nin içerisinde yer alan markalar dış duvarlardan misafirlere gösterilirse misafirler hiçbir sürpriz ile karşılaşmıyorlar. Böylece alışveriş merkezine dair olumsuz düşüncelerin oluşması da engellenmiş oluyor.

Tüm Kampanyalardan Hemen Haberdar Olma Fırsatı

Herhangi bir sektörden alışveriş yapılırken ciddi fiyat farkları ile karşılaşabiliyoruz. Enflasyonun her zaman var olduğu bir ülke olduğumuzdan fiyatlar kısa sürede yükselebiliyor. Böyle durumlarda hepimiz kampanyaları ve indirimleri kovalamaya başlıyoruz. Tabi ki her zaman kampanyaların tamamından haberdar olma şansımız olmuyor. Bizim için çok uygun olan kampanyaları kaçırabiliyoruz.
Alışveriş merkezlerinin dış kısmında kullanılan totem led ekran ya da diğer led ekran sistemleri üzerinden markaların tüm kampanyaları videolarla gösterilebiliyor. Böylece alışveriş merkezinin dışında olan kişiler bir anda kendileri için çok uygun kampanyaları görüp alışveriş merkezine giriyorlar. Misafirlerin daha ekonomik ürünlere ulaşımının sağlanması da alışveriş merkezini çok daha değerli hale getiriyor.

Çekiliş ve Aktiviteler Rahatlıkla Tanıtılabilir!

Alışveriş merkezlerinde yaşanan rekabet AVM yönetimi tarafından da özel kampanyaların yapılmasına sebep oldu. Artık birçok AVM’de çekilişler düzenleniyor ve otomobil gibi büyük hediyeler dağıtılıyor. Gerçekleştirilecek olan çekilişlere dair bilgilerin verilmesi için avm led sistemleri muhteşem bir yardımcı konumunda. Çekilişler insanlara rahatlıkla ulaştırılıyor ve çok daha fazla kişinin alışveriş merkezini tercih etmesi sağlanıyor.
Çekilişlere ek olarak konserler de son derece popüler aktivitelerden bir tanesi. Alışveriş merkezleri kendilerini adeta bir cazibe merkezi haline getirmek için önemli sanatçıların konserlerini ücretsiz olarak sunuyor. Alışveriş merkezinin müşterileri dışarıda yer alan totem led ekran üzerinden bütün konser programını görebiliyor. Ayrıca konser sırasında da led ekranlardan yayın yapıldığı için uzakta kalan kişiler dahi büyük bir keyifle konseri takip edebiliyor.

AVM İçerisinde LED Ekranlarla Misafirleri Doğru Yönlendirme

Alışveriş merkezleri her zaman aynı insanlar tarafından ziyaret edilmemekte. Birçok kişi tercih ettiği alışveriş merkezine ilk kez giriş yapıyor ve aradığını bulmakta zorlanıyor. İstanbul ya da Ankara gibi büyük şehirlerimizdeki devasa AVM’leri sürekli olarak tercih eden kişiler dahi aradıklarını bulamayabiliyorlar.
AVM içerisinde kullanılacak olan avm led sistemleri ile birlikte insanların yönlendirilmesi kolaylıkla yapılabilir. AVM içerisinde önemli konumlara bırakılan ekranlar tüm markaların mağazaları hakkında bilgiler paylaşarak misafirlerin bu noktaları kolayca bulmasını sağlayacaktır.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum