Aslı Boz AK Parti'den Aday Adayı Oldu

EGEOLAY/AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Aslı Boz 2.Bölgeden Milletvekili aday adayı oldu.

Aslı Boz AK Parti'den Aday Adayı Oldu
Editör: Ege Olay
22 Mart 2023 - 13:34
Aslı Boz Yaptığı açıklamada;

Büyük mutluluk ve onurla sürdürdüğüm AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeliği görevime, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde İzmir’imizi temsil ederek devam etmek istemekteyim. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde İzmir’imize, ülkemize hizmet etmek, geleceğe bilimle ışık tutmak, Türk kadınının iradesini, neleri başarabileceğini ortaya koymak için yola çıkmış bulunmaktayım.

İzmirli bir inşaat mühendisiyim. Yüksek lisansımı Ege Üniversitesi’nde bitirdim. Yüksek lisans eğitimim sırasında kazandığım Erasmus+ bursu ile Fransa’ya Université de Lorraine’e giderek araştırma yaptım. Doktora eğitimime yine Ege Üniversitesi’nde devam etmekteyim, başarılı bir doktora öğrencisi olmam hasebiyle YÖK 100/2000 ve TÜBİTAK Yurt İçi Doktora Burslarını kazandım. Akademik araştırmalarıma aralıksız devam etmekteyim. Ülkemizi uluslararası çeşitli kongre ve konferanslarda temsil ettim. İnşaat mühendisliği alanında uluslarlararası önemli dergilerde makaleler ve kongre bildirileri yayınladım. Kazandığım TÜBİTAK Yurt Dışı Doktora Sırası Araştırma Bursuyla 1 yıl Amerika Birleşik Devletleri’nde Dünyanın İnşaat Mühendisliği alanındaki en iyi üniversitelerinden biri olan University of Illinois at Urbana-Champaign’de doktora araştırmamı sürdürdüm. Yurtdışında bulunduğum süre zarfında ülkemiz hakkında çeşitli sunumlar yaparak ülkemizi yabancıların daha iyi tanıması açısından katkı sağladım. AK davanın AK neferi olarak her daim üzerime düşeni yapmaya çalıştım.

Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Cumhuriyetimizin 2. yüzyılına emin adımlarla ilerleyen küresel bir güç, oyun kurucu haline gelen büyük ve güçlü Türkiye’de aziz milletimizin teveccühü ile 14 Mayıs 2023 Genel Seçimler ve Cumhurbaşkanlığı Seçiminde ‘’Yarın değil, hemen şimdi.’’ diyerek Cenab-ı Allah’ın izniyle güven ve istikrara hep birlikte yürüyeceğiz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum