Aslanoğlu Hız Kesmiyor "Seçimi Kazanmak Yetmez Açık ara Kazanacağız"

EGEOLAY/Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı görevine başlarken, “sonu iktidar olan maratonun son 100 metresini çok hızlı koşacağız” diyen CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu sahada çalışmalarındaki temposuyla dikkat çekiyor.

Aslanoğlu Hız Kesmiyor "Seçimi Kazanmak Yetmez Açık ara Kazanacağız"
Editör: Ege Olay
21 Ocak 2023 - 14:52
CHP İzmir’in yeni başkanı Aslanoğlu, Bakırçay bölgesine yaptığı çıkarmada, bir günde dört ilçe ziyareti ve sekiz ayrı buluşmaya imza attı. Aslanoğlu’nun sabah Foça’da kadın buluşmasıyla başlayan programı günün son saatinde Bayraklı ’da genç sporcular buluşmasıyla tamamlandı.
Bakırçay bölgesinde Foça, Aliağa, Menemen ilçelerinde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Aslanoğlu, ilçe örgütlerinde genişletilmiş toplantılarda partililerle bir araya geldi. Akşam saatlerinde ev ziyaretleri gerçekleştiren CHP İzmir il başkanı, vatandaşa iktidarlarında yaşanacak Türkiye’yi anlatırken, örgüte de “tek yürek halinde daha çok çalışacağız, seçimi kazanmak yetmez açık ara kazanacağız” mesajı verdi.  Aslanoğlu, yapılan saha çalışmalarına ilişkin şu değerlendirmelerde bulundu;
SARAYDAN BEKLENTİ YOK GÖZLER SANDIĞA ÇEVRİLMİŞ
Bakırçay bölgemizde, Foça’da kadın buluşmasıyla başladığımız çalışmalarımızda, kadınlardan çok büyük destek ve moral bulduk. Bu ülkenin kadınlarının farkındalığı gerçekten çok yüksek. Ülkede olup biteni de, bu kötü gidişe kimin son vereceğini de en iyi onlar biliyor. Çünkü ekonomi onlarda, çocuklar onlarda, eğitim onlarda, tencere, alışveriş, idare işi onlarda. Bugün kadınların onlarla ilgili aile destekleri sigortası, İstanbul Sözleşmesi vaadimiz gibi birçok projemizi çok iyi bildiklerini ve sahiplendiklerini görmek mutluluk vericiydi. Foçalı kadınlar AKP iktidarını kafalarında çoktan göndermişler.  Foça’nın ardından Aliağa’da saha çalışması ve örgüt buluşmasını gerçekleştirdik. Esnafımız artık kendi derdini sıkıntısını bırakmış tek derdi seçim günü olmuş. Esnaf seçim ve AKP iktidarı sonrası tüm sorunların teker teker çözüleceğini biliyor. Saray’dan ve AKP’den bir beklentisi yok gözünü sandığa çevirmiş durumda. Dükkanına girdiğimiz, elini sıktığımız her esnafımıza anlattığımızı gibi, iktidarımızda hem emekleri hem sermayeleri devlet garantisinde olacak. Onlar ayakta kalmak için değil, işlerini büyütmek, yatırım yapmak için kredileri keyfe keder kullanacaklar. Kurulacak esnaf bakanlığıyla hak ettikleri değeri görecekler.
MENEMENDE EV ZİYARETLERİ. “YIKILMAZ KÖPRÜLER KURUYORUZ”
Aliağa’nın ardından Menemen’e geçen CHP İzmir İl Başkanı Aslanoğlu, Menemen’de ev ziyaretleri gerçekleştirerek Kazımpaşa Mahallesi’nde Hazar ailesi, Asarlık Yeşilpınar Mahallesi’nde Aktaş ailesinin evlerine konuk oldu. Ev ziyaretlerde vatandaşlarla daha yakın ve uzun dertleşme imkanı bulduklarını ifade eden Aslanoğlu “ Menemen Kazımpaşa Mahallesi’nde Hazar ailesi, Asarlık Yeşilpınar Mahallesi’nde Aktaş ailesinin konukları olduk. Yüreklerine dokunduk, evlerinin kapılarını da yüreklerini de açtılar. Yıkılmaz köprüler kurmaya kararlıyız. Keşke imkan olsa da tüm İzmirliler ile ev sohbetleri gerçekleştirebilsek. Hem daha samimi bir ortam hem de daha sıcak sohbetler gerçekleştirebiliyoruz. Ev ziyaretlerimiz aralıksız sürecek” dedi.
BAYRAKLI’DAN UYUŞTURUCU BARONLARINA MESAJ “KURBAN VERECEK TEK GENCİMİZ YOK”
Günün son saatlerinde, gençlerin bağımlılık tuzağına düşmesini engellemek ve bu tuzağa düşmüş gençleri kurtarmak amacıyla Bayraklı’ da kurulan, Nafiz Gürman Spor Kulübü Derneğinin gecesine katılarak genç sporcularla bir araya gelen Şenol Aslanoğlu, kulübün yaptıklarının ve Bayraklı belediyesinin kulübe verdiği desteğin çok anlamlı olduğunu ifade ederek “Gençlerin kurduğu dernekte, Bayraklı Belediyemizin verdiği destekte çok anlamlı. Uyuşturucu baronlarına kurban vereceğimiz tek bir evladımız yok! Bu böyle biline” şeklinde konuştu.
Saha çalışması kapsamında Foça, Aliağa ve Menemen’de ilçe binalarını ziyaret ederek partililerle bir araya gelen Aslanoğlu, “seçimi açık ara kazanmak için çalışacağız, bunun için gücümüz var, moralimiz yerinde ve hedefimiz fazlasıyla motive edici” dedi. CHP İzmir İl Başkanı Aslanoğlu örgüte şu mesajları verdi;
SEÇİMİ KAZANMAK YETMEZ AÇIK ARA KAZANAĞIZ
Memleket yangın yeri doğru. Ekonomik buhran, yoksulluk, umursamazlık, darmadağın olmuş bir iktidar var doğru. Bu iktidarla geçen her saniye bu ülkenin zararına demek, bu da doğru. Ancak biz, özellikle CHP örgütleri ve yerel yönetimlerimiz asla bu kötü manzaraya güvenerek, “vatandaşın isyanı bu iktidarı götürmeye yeter” diyerek işimizi ağırdan alamayız. Çünkü zamanımız yok, bir günü 25 saate çıkarmanın yollarını bulmak zorundayız. Tabi önce il başkanı olarak ben, sonra il yönetimim bu söyleme uygun bir çalışma, koşuşturma ve planlama içinde olacağız ki, ilçe örgütlerimiz, belediye başkanlarımızda bizim hızımıza ayak uydurmak için motive olsun. Bugün artık saha da olmayan ilçe örgütümüz yok ama bu işi sürekli kılmak önemli. Derdini sorduğumuz vatandaşın derdini takip etmezsek, evine gittiğimiz aileyi ilçe binamıza çağırıp bir çay ikram etmezsek, iş isteyen gençlerimizi, adresin sadece belediye olmadığına ikna edip onlar için kapı kapı dolaşıp iş istemezsek, yapılan tüm saha çalışmaları da öbek çalışmaları da anlık etkiden öteye geçmez.  Planlı, hızlı ve sürekli çalışacağız. Örgütümüzün gücü yerinde, hedefimizde fazlasıyla motive edici.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum