Arslan ;Buca 5 yıl daha ıstırapı kaldırmaz

EGEOLAY /Cumhur ittifakı Buca Belediye Meclis üyesi adaylarının seçim ofisi açılışlarına katılan AK Parti Buca Belediye Başkan Adayı Mustafa Aslan, Buca’nın 10 yıldır adeta ıstırap çektiğini belirterek, “İlçemizin 5 yılı daha kaybetmeye ve bu ıstırabı 5 yıl daha çekmeye tahammülü kalmadı” dedi.

Editör: Ege Olay
08 Mart 2019 - 10:06
Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Meclis Üyesi adaylarından Hayriz Çiftçi ve Turgut Yazgan’ın Kozağaç Mahallesinde bulunan seçim ofisinin açılışına katılan Belediye Başkan Adayı Mustafa Arslan, coşkulu kalabalığa hitap etti. AK Parti 25. Dönem Milletvekili ve Buca Belediyesi eski Başkanı Cemil Şeboy, AK Parti Buca İlçe Başkanı Ali Boyla ve MHP’li Belediye Meclis Üyesi Adayı Bekir Arnavut’un da hazır bulunduğu açılışta ilçenin sorunlarına dikkat çeken Arslan, Buca’nın bu sorunlara bir 5 yıl daha katlanamayacağını söyledi.

 

Mustafa Arslan, “Buca’nın bir 5 yıl daha kaybetmesi, zaten zar-zor yaşadığımız ilçemizin daha da kötü bir hal almasına neden olur. Buca iyice yıpranır ve başta trafik olmak üzere kronikleşen sorunları ile çektiğimiz ıstırap kat kat artar. Biz ilçemizin uzun yıllardır çektiği bu ıstırabı bitirmek için yola koyulduk” dedi.

 

Açtıkları seçim ofislerinin 7/24 vatandaşın hizmetinde olduğunu da hatırlatan Arslan, “Bu ofisler 31 Mart’a kadar emrinizde. Gelin buralarda hem çayınızı, kahvenizi için hem de belediyecilik nasıl yapılır, yerel yönetim projeleri nasıl olmalıdır, bunları görün istiyoruz” diye konuştu.

 

 

 

HİZMET SEFERBERLİĞİ BAŞLAYACAK

 

Mustafa Arslan, ne Kozağaç mahallesinin ne de Buca’nın diğer 47 mahallesinin en küçük bir hizmet alamadığını ifade ederek, “Biz tüm mahallelerimizde vatandaşımızla birlikte bir hizmet seferberliği başlatacağız. Buca adından söz ettiren, güçlü ve marka bir ilçe olacak. Biz Buca’yı ve Bucaspor’u hep birlikte Süperlig’e çıkaracağız” dedi.

 

Arslan, Buca halkının emaneti kendisine vermesi halinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci ile birlikte Buca’nın ulaşım altyapısından trafiğine; temizliğinden, yeşil alanına; sosyal donatı alanlarından kentsel dönüşüme kadar birçok büyük sorununun üstesinden geleceklerini kaydetti.

 

 

 

SİZİ YOK SAYANLARI SİZ DE YOK SAYIN!

 

Buca’nın alt yapı sorunlarına da dikkat çeken Arslan, “Bir yağmur yağdığında sular mazgallardan geri çıkarak Buca’nın caddelerini, sokaklarını göle çeviriyor. Ancak maalesef o sular göl kadar masum değil! Kanalizasyona karışarak yüzeye çıkan o sular mikrop ve hastalık saçıyor. Bizim çocuklarımız da o sulara basarak okula gidiyorlar” dedi.

 

CHP’li mevcut yönetimin vatandaşı önemsemediğini belirten Arslan, “Sizi yok sayanları sandıklarda var sayacak mısınız? Buca’nın, sizlerin ve evlatlarınızın geleceğini düşünerek oy verin, onlar sizi yok sayıyorsa, siz de onları yok sayın” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum