Ariş'ten Muhteşem Küpeler!

Kadınların en vazgeçilmez aksesuarların başında elbette küpe modelleri gelir. Nerede olursanız olun şıklığınızı tamamlayacak olan bir çift küpe, kulağı süslemekten daha fazlasını ifade eder.

Ariş'ten Muhteşem Küpeler!
Editör: Ege Olay
19 Mart 2021 - 16:49
Günlük yaşamda, davette, özel günlerde ya da iş hayatında küpelerin yeri yadsınamaz ölçüdedir. Bu nedenle de kıyafetinize, yüzünüze hatta ten renginize uygun olarak tercih edeceğiniz şık bir küpe modeli şıklığınızı tamamlarken aynı zamanda ilk bakışta size asil bir görünüm kazandıracaktır. Bu nedenlerden ötürü kadınlar için küpe modelleri oldukça önemli bir yere sahiptir diyebiliriz.

Sarı Hiç Bu Kadar Asil Olmamıştı!                                                                                      

Takıda sarı denildiğinde akla gelen ilk şey altın küpemodelleridir. Işıltılı tasarımları ile göz alıcı bir ihtişama sahip olan altın küpe modelleri, tarzınızı ortaya koyabileceğiniz geleneksel takılan başında geliyor. Farklı modellerde özel olarak tasarlanan modeller, Ariş Pırlanta en gözde modelleri arasında yer alıyor. Eşsiz tasarımlarında kadınların gücünden faydalanılan bu modellerde kullanılan renkli taşlar, tasarıma ayrı bir hava ve ahenk katıyor. Dolayısıyla da kadınlardan tam puan almayı başarmış modellerdir.

Geçmişi Kulaklarınızda Taşıyabilirsiniz

Takı tasarımında ilham alınan önemli kaynaklardan birisi de kültürel geçmiştir. Elmas küpe modelleri, geçmişten günümüze kadar kültürel özelliklerden ilham alınarak özel olarak tasarlanmış şık, zarif ve aynı zamanda son derece geleneksel bir takı modelidir. Kuyumculuk sektöründe değerli taşlardan birisi olan elmas, işlenerek bir tasarım harikası haline getirildiğinde kulak takısı olarak muhteşem bir tercih oluyor. Siz de her tasarım noktasının geçmişle yoğrulduğu elmas küpe modellerini küpe koleksiyonunuza en nadide bir parça olarak ekleyebilirsiniz.

Her Kadın Sahip Olmalı!

Her kadının sahip olması gereken mücevher takılardan birisi mutlaka rlanta küpemodelleridir. Farklı tasarımlarda özel olarak dizayn edilmiş bu modelleri, davetlerde ve özel anlarınızda ışıltınızı yansıtmak için kullanabileceğiniz gibi modeller arasından günlük yaşantınızda kullanabileceğiniz şıklık ile sadeliği bir arada barındıran modeller de bulabilirsiniz. Zevkiniz ve tarzınıza en uygun eşsiz modelleri https://www.arispirlanta.com/sitesinin özel tasarım koleksiyonundan bulabilirsiniz. Her kadın gibi şık olmak, özel hissetmek ve şımarmak sizin de hakkınız.






 

YORUMLAR

  • 0 Yorum