Altınordu Ligde İyice Rahatlamak İstiyor

EGEOLAY/TFF 2. Lig’de bu sezon akademisinden yetiştirdiği oyuncularla mücadele eden Altınordu, yarın deplasmanda Afyonspor’u mağlup ederek çıkışını sürdürmek istiyor.

Altınordu Ligde İyice Rahatlamak İstiyor
Editör: Ege Olay
02 Nisan 2024 - 14:43
İkinci yarıda özellikle kendi sahasında aldığı galibiyetlerle dikkatleri üzerine çeken İzmir temsilcisi, kendi evinde kümede kalma mücadelesi verdiği tüm rakiplerini yendi. Altınordu, geçen hafta da lider Esenler Erokspor’u mağlup ederek çıkışının tesadüf olmadığını gösterdi.
 
YOLCULUK BAŞLADI…
 
İzmir ekibi, yarın Afyon Zafer Stadı’nda saat 15.00’de oynayacağı mücadele için sabah saatlerinde İzmir’den karayoluyla Afyon’a giderek kampa girdi. Teknik Direktör Atilla Küçüktaka “İkinci yarının başlamasıyla çok iyi bir mücadele ortaya koyduk. Tabi ki lig yarışında hiçbir şey netleşmiş değil. Biz bu maça da en iyi şekilde hazırlandık. Deplasmandan en iyi sonuçla dönmek istiyoruz” diye konuştu.
 
ALTINORDU’YA BÜYÜK ÖVGÜ !
 
Öte yandan İzmir ekibinin hafta sonu Selçuk İsmet Orhunbilge Tesisleri’nde 11Teamsports, Galatasaray, Altay, Göztepe, Manisa FK Takımları ile gerçekleştirdiği 6’lı U12 Turnuvası’na katılan 11Teamsport Akademisi CEO’su Maik Franz’dan övgü dolu sözler geldi.
Torbalı Metin Oktay Yerleşkesi’nde konaklayan İzmir ekibinin CEO’su kulüp televizyonuna yaptığı açıklamada “Altınordu Futbol Kulübü’nün tesisleri, sahaları ve imkanları çok iyi durumda. Şampiyonlar Ligi’ndeki takımlar gibi imkanlara sahipler. Dünya standartlarının üstünde olduğunu söyleyebilirim. Yurt dışında birçok akadem
iyi görmüş birisi olarak şunu söyleyebilirim. Altınordu Futbol Kulübü akademi seviyesinde Avrupa’da ilk 10’a girecek tesislere sahip. Burada maçlar yapan çocuklarımız harika bir deneyim yaşadı. Onlar adına büyük deneyim oldu. Mücadele ettiğimiz takımlar da çok iyi seviyede olan takımlardı” dedi.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum