Altınordu Evinde Kral

EGEOLAY/Altınordu, sahasında Mersin İdmanyurdu’nu 2-0 mağlup ederek TFF 2. Lig’deki çıkışını sürdürdü. İzmir ekibi, aldığı bu galibiyetle ligde kalmayı matematiksel olarak garantiledi.

Altınordu Evinde Kral
Editör: Ege Olay
22 Nisan 2024 - 12:51
Sezona Öz Kaynak Sisteminden yetiştirdiği genç oyuncularla başlayan Altınordu,  sıkıntılı bir süreç geçirdiği ilk yarıyı düşme hattında tamamladı.
 
ALTINORDU’YA EVİNDE YAN BAKILMIYOR
 
İkinci yarı ile beraber çıkış yakalayan kırmızı-lacivertli takım özellikle Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı’nda aldığı başarılı sonuçlarla dikkatleri üzerinde topladı. İzmir’de konuk ettiği küme düşme hattındaki rakipleri Bursaspor, Kırşehir Futbol Kulübü, Adıyamanspor ve Zonguldak Kömürspor’u mağlup eden Altınordu, lider Esenler Erokspor ve play off’lara kalmayı garantileyen Mersin İdmanyurdu’nu da İzmir’de mağlup etti. Altınordu, sezonun bitmesine iki hafta kala matematiksel olarak ligde kaldı.
 
ÇOCUKLARLA GALİBİYET SEVİNCİNİ KUTLADI
 
İzmir ekibi, Mersin İdmanyurdu maçına Altınordu Futbol Okulları’ndan gelen yaklaşık 500 oyuncu ile galibiyet sevincini doyasıya kutladı. Soyunma odasında da futbolcular büyük sevinç yaşadı.
 
ATİLLA KÜÇÜKTAKA: HEPİNİZİ TEBRİK EDİYORUM
 
Altınordu A Takım Teknik Direktörü Atilla Küçüktaka da maçın bitiminde soyunma odasında futbolcularını, bu sezon göstermiş oldukları mücadeleden dolayı tebrik etti. Küçüktaka, “Bu sezon bizim için oldukça zorlu ve sıkıntılı geçti. Yeni bir ligde oynadık. Birçok oyuncumuz bu ligde ilk kez forma giydi. Genç oyuncular olarak bazı zorluklar yaşadık. Fakat bu zorluklara rağmen ligde kalmayı başardık. Göstermiş olduğunuz mücadeleden dolayı sizlere teşekkür ediyorum” dedi.
 
Başkan Seyit Mehmet Özkan’ın da genç oyuncularını telefonla arayarak tebrik ettiği belirtildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum