Altınordu'da Play-Off Sesleri

EGEOLAY/Spor Toto 1. Lig’de oynadığı son 5 maçta 4 galibiyet elde ederek dikkatleri üzerinde toplayan Altınordu’da play-off sesleri yükselmeye başladı.

Altınordu'da Play-Off Sesleri
Editör: Ege Olay
25 Aralık 2021 - 13:19
DÜŞME POTASINDAN HIZLA ÇIKTI
 
13. haftada 10 puanla sondan ikinci sırada yer alan kırmızı-lacivertli takım, bu haftadan sonra oynadığı Ankaragücü, Samsunspor, Kocaelispor, Balıkesirspor ve Boluspor maçlarından sadece Samsunspor’a yenilip diğer 4 maçtan galibiyetle ayrılmasını bildi. İlk yarının son haftasında Boluspor’u mağlup eden Altınordu, ligde puanını 22’ye çıkardı ve tehlikeli bölgeden uzaklaşmış oldu. Play-off barajı ile arasındaki puan farkını azaltan ekipte play-off hedefi konuşulmaya başlandı.
 
KORİDORLAR BEKLE BİZİ ‘PLAY-OFF” SESLERİ İLE İNLEDİ
 
Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu’nda Boluspor’u uzatma dakikalarında attığı golle 2-1 mağlup eden Altınordu’da büyük sevinç yaşanırken soyunma odası koridorları “Bekle bizi play-off” sesleri ile inledi. Futbolcular, maçın bitimi ile galibiyet sevincini saha içinde kendilerini yalnız bırakmayan Altınordulu taraftarlarla ve soyunma odasında büyük coşku ile kutladı.
 
FUTBOLCULAR ÇOK MUTLUYUZ
 
Altınordu’nun genç oyuncularından ve attığı golle üç puanı kazandıran Sami Satılmış, “Son 5 maçımızda 4. galibiyetimizi aldık. Emin adımlarla ilerliyoruz. Golü atıp takımıma 3 puan kazandırdığım için çok mutluyum, önemli olan üç puanla ayrılmaktı bunu başardık” dedi.
Emircan Gürlük de “Sezon başında genç takım olmamızdan dolayı bazı mağlubiyetler aldık. Tecrübe eksikliği sıkıntısı yaşadık. İlk yarının sonlarına doğru toparlandık. Üst üste maçlar kazandı. Çok mutluyuz” diye konuştu.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum