Altay Spor ve Eğitim Vakfı'ndan Başkan İduğ'a:"Her zaman destekçiniz olacağız"

EGEOLAY /Altay Spor ve Eğitim Vakfı Başkanı Cihangir Marmara ve yönetim kurulu üyeleriyle, Altay Tarihi Araştırma Merkezi (ATAM) üyeleri Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ'la biraraya gelerek görevinde başarılar diledi.

Altay Spor ve Eğitim Vakfı'ndan Başkan İduğ'a:"Her zaman destekçiniz olacağız"
Editör: Ege Olay
25 Temmuz 2019 - 11:14
Altay Spor ve Eğitim Vakfı Başkanı Cihangir Marmara ve yönetim kurulu üyeleri; Cüneyt Oğuz, Gürsen Gündem ve Fatih Burteçin ile Altay Tarihi Araştırma Merkezi üyeleri Nedim Ekmekçiler, Erman Pektok, Levent Veral ve Tanıl Adalı Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ' la biraraya geldi.

 

Bornova'ya güzel eserler kazandıracaksınız

 

Altay Spor ve Eğitim Vakfı Başkanı Cihangir Marmara, Başkan İduğ'u yakından tanıdıklarını ve Bornova'da Belediye Başkanı seçilmesinden büyük bir gurur duyduklarını belirterek, Bornova'ya, İzmir'e, ülkemize çok güzel eserler kazandıracağını inanıyoruz. Bu nedenle Başkan İduğ'un yanında yer alıp, her zaman destekçisi olacağız" dedi.

 

Hedef sporun yaygınlaşması

 

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ da, "Çok değerli işler yapıyorsunuz. Spora destek olma konusunda büyük emekleriniz var" dedi. Altay'ın, altyapısından yetişen pek çok Bornovalının Türk futbolunda önemli yerlere geldiğini, milli forma giydiğini hatırlatan Başkan İduğ, "İzmir'deki tüm kulüplere aynı mesafedeyiz. Önemli  olan sporun yaygınlaşması. Bunun için çalışan, emek veren herkesin yanındayız" diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum