Altay'ın net golü "Güme" gitti

EGEOLAY/TFF 1. Lig’de zirve mücadelesini şekillendirecek Altay-Keçiörengücü maçına siyah-beyazlıların verilmeyen golü damga vurdu. Futbol yazarları hakem hatası yorumunda birleşirken; Altay teknik direktörü Sait Karafırtınalar 2 puanlık kayba rağmen sevinecek tek noktanın ekibinin sergilediği arzulu oyun olduğunu kaydetti.

Altay'ın net golü "Güme" gitti
Editör: Ege Olay
22 Eylül 2019 - 11:01
Altay Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, Keçiörengücü maçında net bir gollerinin verilmediğini ve kazanamadıkları için üzgün olduklarını söyledi. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan tecrübeli teknik adam; "Puan kaybettiğimiz için üzgünüz. Kazanabileceğimiz bir maçtı. Maçın ilk 20 dakikasında iyi değildik. Ancak ardından dengeyi sağlayıp pozisyonlar bulduk. İkinci yarıda kazanmak adına iki değişiklik yaptık. Oyuna aldığımız futbolcular oyuna canlılık getirdi. Pozisyonlar bulduk. Hatta verilmeyen bir golümüz var. Takımın isteği, arzusu coşkusu benim adıma sevindirici oldu. İçeride bu tip maçları kazanmamız gerekiyor. Rakip bugüne kadar 2 gol yemişti. Haliyle kolay bir maç değildi. Ancak bu kadar pozisyon bulup kazanamadığımız için üzgünüz" diye konuştu.

KARAFIRTINALAR: NET GOLÜMÜZ VERİLMEDİ

Karafırtınalar karşılaşmanın 86. dakikasında Özgür Özkaya’nın verilmeyen golü ile ilgili olarak da şunları ifade etti: "Pozisyonu soyunma odasında izledik, pozisyon net gol. Ancak orta hakemin yapabileceği bir şey yok. Yan hakem tereddüt etti ve golü vermedi. Golden daha fazla takıldığım şeyler var. Maçın ardından orta hakeme gidip, 'Size daha önceden bir hata mı yaptım' diye sordum. Çünkü temaslı oyunu seviyoruz ama ikili mücadelelerde bizim ataklarımızı kesti. Orta hakeme sadece bu yüzden yakınabilirim ancak golde yan hakem yüzde yüz hatalıydı."

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum