Reklam

Altay'da Parola 3 Puan

EGEOLAY/Altınordu derbisinin hazırlıklarını tam kadro sürdüren Altay, Güzelbahçe’de gerçekleştirilen keyifli bir kahvaltı ile yorgunluk attı.

Altay'da Parola 3 Puan
Editör: Ege Olay
18 Ekim 2019 - 15:08
Siyah-Beyazlılar; Kulüp Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, Teknik Direktör Sait Karafırtınalar, futbolcular ve teknik ekibin katıldığı kahvaltıda Pazar akşamı oynanacak İzmir derbisi öncesi birlik mesajı verdi.



Sportif Direktör Özden Töraydın, futbolcuların kondisyonlarının günden güne arttığı belirterek, derbide mutlak 3 puan hedeflediklerini yineledi. Yoğun antrenman programı haricinde teknik heyetle birlikte oyuncuların motivasyonlarını yükseltmek adına farklı çalışma ve etkinlikler planladıklarını söyleyen Töraydın, Türk futbolunun iki köklü camiasının karşılaşacağı derbide futbol adına tüm güzelliklerin yaşanacağından emin olduğunu belirterek Fair-Play mesajı verdi.



Töraydın, yakın ilgilerinden dolayı Güzelbahçe Kaymakamı Hüseyin Kulözü ve Güzelbahçe İlçe Milli Eğitim Müdürü Öznur Çetin ile misafirperverlikleri için Mahalle Güzelbahçe işletmecisi Veysel Erkoç’a da teşekkür etti.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum