Altay Çalışmalara Başladı

EGEOLAY/Altay, TFF’nin Korona virüsü nedeniyle liglere ara vermesinin ardından Gaziemir Vali Kutlu Aktaş Tesisleri’ni hazırla hale getirerek çalışmalarına başladı.

Altay Çalışmalara Başladı
Editör: Ege Olay
23 Mart 2020 - 19:56
Geçtiğimiz perşembe günü liglerin tatil edilmesinin ardından futbolcularına pazartesi gününe kadar izin veren Siyah-beyazlılar çalışmalarına tam kadro start verdi. Cuma gününden itibaren tesislerde çalışan personele de izin verilirken pazartesi sabahı Vali Kutlu Aktaş Tesisleri’nde kapsamlı bir dezenfekte çalışması yapıldı.

 

HİLMİ BOZOK: HAZIRIZ!

 

Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Hilmi Bozok, tesislerde gerekli dezenfekte çalışmalarının yapıldığını belirterek, “Futbolcularımızın çalışması için gerekli ortamı hazırladık. Şu anda tüm tedbirler üst seviyede alındı. Hijyen ve sağlık koşulları kapsamında tesislerimizde hiçbir sıkıntı yok. Zaten son 10 gündür tesislere de ziyaretçi kabul etmiyorduk.” dedi. Bozok, Teknik Direktör Yalçın Koşukavak’ın planı doğrultusunda çalışmaları sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

 

ÇALIŞMALAR BAŞLADI

 

Siyah-beyazlılarda, liglere ara verilmesinin ardından TFF Birinci Lig’in 29. haftasında Akhisarspor ile oynayacak maçın hazırlıkları pazartesi akşamı yapılan idmanla başladı. Teknik direktör Yalçın Koşukavak, çalışma öncesinde tüm futbolcular ve personel ile toplantı yaptı. Koşukavak, ilerleyen süreci nasıl yöneteceklerine dair bilgilendirmede bulundu. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum