Ali Engin: 'Narlıdere'de yeni bir hikaye yazacağız'

EGEOLAY /Yerel seçim çalışmalarını sürdüren Narlıdere Belediye Başkan Adayı Ali Engin, 2. İnönü Mahallesi’nde bulunan Yaşar Kemal Sosyal Tesisleri içinde anaokulu, nikah salonu ve meslek edindirme kursları için özel eğitim salonları oluşturacaklarının müjdesini verdi. Engin “Narlıdere’de yeni bir hikaye yazacağız. Başrolde kadınlar, çocuklar, engelliler olacak” dedi.

Ali Engin: 'Narlıdere'de yeni bir hikaye yazacağız'
Editör: Ege Olay
24 Mart 2019 - 11:33
CHP Narlıdere Belediye Başkan Adayı Ali Engin, yerel seçimlerin ardından, 2. İnönü Mahallesi’nde bulunan belediyeye ait Yaşar Kemal Sosyal Tesisleri’nin daha aktif ve işlevsel kullanılması için proje üreteceklerini söyledi.

 

ÇOK AMAÇLI TESİS YÜZLERİ GÜLDÜRECEK

Tesislerdeki restoran ve kafeteryaların istenilen düzeyde kullanılamadığını ve kazanca ulaşmadığını belirten Engin “Yaşar Kemal Tesisleri, güzel düşünülmüş, kaliteli bir proje ancak arzu edildiği gibi işlevsel hale getirilememiş. Ne yazık ki restoran ve kafeden faydalanan yurttaş sayısı çok az. Göreve geldiğimizde o tesisi anaokuluna ve iş garantili meslek edindirme kurslarının yapıldığı eğitim merkezine dönüştüreceğiz. Ayrıca yeni ve modern bir nikah salonu oluşturacağız. Ön kısmındaki yeşil alanda kafeteryalarımız, parkımız, piknik alanımız olacak. Tesis içinde ayrıca ‘Belediye Hizmet Birimi’ de oluşturacağız. Bu birim tüm bölgenin sorunlarını toplayacak ve gerekli yerlere iletip çözüm sağlayacak” dedi.

 

YENİ BİR HİKAYE YAZACAĞIZ

Narlıdere’yi 24 saat yaşayan bir ilçe haline getireceklerinin altını çizen Engin “Narlıdere için yeni bir hikaye yazacağız. Başrolde kadınlar, çocuklar, engelliler, emekliler ve cıvıl cıvıl sokaklar olacak. Sanat olacak, spor olacak, deniz olacak. Bu hikayeyi birlikte yazacağız” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum