Ak Parti'li Necip Nasır: 'Beydağ yerel kalkınmada örnek model olacak'

EGEOLAY/AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, Beydağ ilçesinde vatandaşlarla buluştu; vatandaşların sorunlarını dinledi.

Editör: Ege Olay
02 Mart 2019 - 07:26
AK Parti Beydağ Belediye Başkan Adayı Ogün Asil Aydoğdu'nun seçim çalışmalarına da destek veren Nasır, Ogün Asil Aydoğdu’nun başkanlığında AK Belediyecilik ile Beydağ'ın önümüzdeki süreçte yepyeni bir görünüme kavuşacağını,yerel kalkınmada örnek çalışmalara imza atılacağını kaydetti.

Eğitim alanında önemli bir boşluğu doldurmak amacıyla ilçeye, enstitü, yüksekokul ve benzeri öğretim kurumlarının açılması için harekete geçildiğini belirten Nasır, bu noktada bölge gençliğinin eğitimi için önemli bir adım atılacağına dikkat çekti.

Beydağ'ın yerel seçimlerin ardından Ak Belediyecilik ile tanışacağını ve ilçede birbiri ardına önemli projeler gerçekleştirileceğini kaydeden Necip Nasır şunları söyledi: “İlçe, modern dokunuşlarla adeta yeni bir görünüme kavuşacak. Sağlık alanında da önemli yatırımlar yapılacak. Hastaların evlerinden alacak hasta nakil araçları, yaşlı ve kimsesizlere bakım hizmeti verilecek,hayvanlar için nöbetçi veteriner desteği olacak. Maddi olanakları kısıtlı aileler için TOKİ ile proje geliştirilecek. Sağlıklı nesillerin yetişmesi için ilçeye spor tesisleri kazandırılacak. Doğada hoş vakit geçirmek için mesire ve piknik alanları, gençler için kültür sanat faaliyetlerini bir arada sunacak olan Gençlik Merkezi inşa edilecek. Öncelikle Bütün mahalle ve köylerdeki yollar yapılacak, Kaymakçı - Beydağ yol yapımı ve Beydağ Nazilli arası tünel ve yol yapımı ile birlikte ulaşımda da önemli yatırımlara imza atılacak”

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, kalkınmanın yerelden başlayacağını belirterek önümüzdeki seçimin İzmir için bir dönüm noktası olacağını vurguladı.

İzmir genelinde AK Belediyecilik ile birlikte yereldeki kalkınmanın da hızlanacağını vurgulayan Nasır, çevre, altyapı, eğitim, sağlık, ulaşım, kültür ve sanat ile ilgili önemli yatırım ve projelerin İzmir'in tüm ilçelerinde vatandaşın hayatını kolaylaştıracağını sözlerine ekledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum