Ak Parti'li Nasır; 'Bergama Ak Belediyecilikle Kalkınacak'

EGEOLAY/AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, İzmir'in en önemli kültür ve tarih zenginliklerine sahip Bergama'nın yerel seçimlerle birlikte çağ atlayacağını söyledi.

Editör: Ege Olay
13 Mart 2019 - 06:41






Bergama'da saha ziyaretlerinde bulunan Nasır, ilçenin yıllardır süregelen sorunlarının bulunduğunu dile getirerek, “Belediye Başkan Adayımız Hakan Koştu, projeleriyle Bergama’yı hakettiği noktaya getirecektir” dedi.

'Aktif Kent Bergama' sloganıyla ilçe için yapılacak altyapı ve üst yapı projeleri hakkında bilgi veren Necip Nasır, “AK Belediyecilik ile değerleriyle dünyanın 999'uncu, Türkiye’nin 13'üncü ve İzmir’in ilk UNESCO Dünya Mirası kenti Bergama, tarihi ve değerleriyle turizmde cazibe merkezi olacaktır” dedi.

İSTİHDAM ARTACAK, EKONOMİ CANLANACAK

Bergama için istihdam yaratacak, ekonomik canlılığı sağlayacak projeleri birbiri ardına hızla yaşama geçireceklerini kaydeden Nasır sözlerine şöyle devam etti: “Galericiler sitesini tek çatı altında toplayacak olan modern oto pazarı, müze kafe, Ilıca tesislerine yeni düzenleme, her bütçeye uygun belediye düğün salonu, ilçenin yaşam kalitesini yükseltmek için yeraltı ve cep otoparklarıyla bilimsel trafik düzenlemesi gerçekleştirilecektir. Stadyum şehir dışına taşınarak altına bin 500 araçlık bir yeraltı otoparkı, üstünde de yeşil alan, park, dinlenme alanları inşa edilecek. İlçeye yakışır güzellikte bir Cumhuriyet Meydanı yapılacak. TOKİ ile birlikte 700 konutluk sosyal bir proje hayata geçirilecektir. Tır ve kamyonlar için güvenlikli garaj projesiyle kent içi ulaşım da rahatlayacak. Şehrin orta yerinde bulunan vakıf zeytinliği de Zeytin Park adıyla oturma yerleri, ışıklandırmalar ve modern cafelerle birlikte bölgenin nefes alma noktası olacak”

YENİ BİR DÖNÜM NOKTASI

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, 'Memleket İşi, Gönül İşi' olarak belirlenen seçim manifestosuyla birlikte İzmir genelinde özellikle, çevreye saygılı, altyapı, eğitim, sağlık, ulaşım, kültür ve sanat ile ilgili önemli yatırım ve projelerin hayata geçirileceğini, kimlikli kentler oluşturulacağını dile getirdi.



Önümüzdeki seçimin İzmir için bir dönüm noktası olacağını hatırlatan Nasır, kentin AK Belediyecilikle birlikte yerelde de kalkınacağını, beyin göçünün duracağını ve artık değişim vaktinin geldiğini sözlerine ekledi.






YORUMLAR

  • 0 Yorum