AK Partili Kırkpınar: CHP'de her şey aynı tas aynı hamam

EGEOLAY/AK Parti İzmir Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Yaşar Kırkpınar, Bornova ilçe başkanlığında teşkilat mensupları ile bir araya geldi.

AK Partili Kırkpınar: CHP'de her şey aynı tas aynı hamam
Editör: Ege Olay
27 Nisan 2024 - 17:28

Yerel seçimler ve yapılan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Kırkpınar, AK Parti olarak ülkeye ve millete hizmet ederken hiçbir zaman seçim sonuçlarını  değerlendirmeye almadıklarını, bahanelerin arkasına sığınmadıklarını söyledi.

 

Kırkpınar, “milletimiz çok iyi bilir ki AK Parti olarak yatırım yaparken, eser üretirken, yaşadığımız şehirlere hizmet götürürken, bugüne kadar hiç bir zaman seçim sonuçlarını değerlendirmeye almadık, bahanelerin arkasına sığınmadık. Biz bundan sonra da aynı kararlılık ve hassasiyetle ülkemize, milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Ama onlar daha göreve başlar başlamaz, kendi partilerinden olan önceki dönem belediye başkanlarının bıraktığı borçları gündeme getirerek bahane üretmeye başladılar bile… Borç batağında belediyeler, seçimden önce işe alınan işçiler, maaşları yarım yada eksik ödenen personeller, tüm bunlara rağmen seçimde verilen vaatlerle işe alınmayı bekleyen insanlar var. Koltuğa oturur oturmaz mazeret üreten CHP’li belediyelerde her şey aynı tas aynı hamam. Ne olursa olsun biz İzmir’e İzmirliye verilen sözlerin takipçisi olacak, vatandaşlarımızın taleplerini dile getirecek, ihmal ve ihlalleri kamu oyu ile paylaşmaya devam edeceğiz” dedi.

AK Parti’nin bir parti olmaktan çok hizmet ve dava hareketi olduğunu ifade eden Kırkpınar şunları söyledi; 

“Büyük bir davanın temsilcileri olduğumuzun şuuruyla önümüzdeki dönemi yeni bir  dönüm noktası haline getireceğiz. Kim ne derse desin, AK Parti, bu ülkenin, bu milletin partisi olmayı, kendi insanımızla birlikte gönül coğrafyamızdaki yüz milyonların umudu olmayı sürdürecektir. Allah'ın izni, aziz milletimizin takdiriyle daha nice yıllar boyunca Türkiye için çalışmaya, eser ve hizmet üretmeye, evlatlarımızın hayallerini gerçekleştirmeye devam edeceğiz. AK Parti'nin son yerel seçimde aldığı oy oranları üzerinden bir taraf sevinç çığlıkları atıyor, bir taraf olumsuz, karamsar bir tablo çiziyor. Teşkilatlarımızın moralini bozmaya yönelik bir kampanya yürütülüyor. Şunu çok net ifade etmek isterim, bunlar, AK Parti'nin nasıl bir parti olduğunu anlamamışlar. Bunlar, nereden nasıl geldiğimizi, nereye yürüdüğümüzü bilmiyorlar. Bu hareketin, kökleri çok derinde ve ufku çok geniştir. Onun için biz sorumluluğumuzun gereğini yerine getirmeye milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum