AK Partili Kaya: İzmir, kibir abidelerinin balonunu söndürecek

EGEOLAY/AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Balçova, Buca ve Torbalı'da düzenlenen programlarla saha çalışmalarını sürdürdü.

AK Partili Kaya: İzmir, kibir abidelerinin balonunu söndürecek
Editör: Ege Olay
24 Mayıs 2023 - 19:32
Torbalı'da sağanak yağmura rağmen Alpkent Meydanı'nı dolduran binlerce kişiyle hitap eden Kaya, İzmirliler'in kendilerini çantada keklik görüp aday dayatan, iradelerine ipotek koymak isteyen CHP'nin şımarıklığına güçlü bir cevap vereceğini ifade etti. CHP'ye gönül veren Atatürkçü ve vatansever seçmenin partilerini ele geçirmiş zihniyetten kurtulmak istediğini belirten Kaya, "CHP'yi ele geçiren Kemal Kılıçdaroğlu liderliğindeki zihniyet, Atatürk karşıtlarını, Fetö güzellemeleri yapanları, Mehmetçik'e hakaret edenleri İzmir'den aday yaptı. İzmirliler'in hassasiyetini bilerek, bunu özellikle yaptılar. Bunlar kibir abideleri, milleti değil egolarını düşünüyorlar. İzmir üzerinden de bir hassasiyet testi yapıyorlar. CHP seçmeni bu zihniyete 28 Mayıs'ta güçlü bir cevap verecek. İzmir, kibir abidelerinin balonunu söndürecek" dedi.
 
HESAP UZMANI KILIÇDAROĞLU, CHP'NİN İZMİR'DEKİ 14 MİLLETVEKİLİNİ 10'A DÜŞÜRDÜ
 
Hesap uzmanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'nin yüzde 25 oyla çıkardığı 169 vekilden 39 tanesini küçük partilere verdi. Küçük partiler, 'biz CHP'ye oy kazandırdık, biz olmasaydık CHP bu kadar milletvekilini çıkaramazdı' diyor. CHP'yi düşürdükleri durum ortada. İzmir'de 14 milletvekiliyle girdikleri seçim sonucunda küçük partilere verdiklerini çıkardığınızda 10 milletvekilleri kalıyor. Tam hesap uzmanının yapacağı bir iş. Atatürkçü Tacettin Bayır'ı, Atila Sertel'i, Kamil Okyay Sındır'ı tasfiye edip yerine Atatürk'e ırkçı diyen bir adamı koydular. Partilerinin emekçisi Musa Çam'ın yüzüne bakmayıp, İstanbul'dan ithal aday getirdiler. Getirdikleri adaya bakıyorsunuz, defolu. TSK'ya iftira atmış, Mehmetçik'e 'katil' demiş. Böyle birini İzmir'den aday yaptılar. Ama İzmir bu kişiye geçit vermedi, sandığa gömüldü. Seçim bitti, hemen ertesi gün soluğu havalimanında aldı. İzmir'i koşarak terk edip İstanbul'a gitti. İzmirli seçmene bundan büyük saygısızlık olmaz. 14 Mayıs'ta bunlara kanan hemşehrilerimiz varsa, şimdi önlerine bir fırsat çıktı. 28 Mayıs'ta hesabı sorun, seçilemeyince soluğu havalimanında alan Hacer Foggo gibi Kemal Kılıçdaroğlu'nu da gönderin" ifadesinde bulundu.
 
SAĞANAK YAĞMUR TORBALI'YI DURDURAMADI
Torbalı'da yoğun yağış olmasına rağmen Alpkent Meydanı'nda toplanan kalabalık, Son Başbakan ve AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ı bekledi. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, AK Parti İzmir Milletvekilleri Mahmut Atilla Kaya, Şebnem Bursalı, Milletvekili adayları ve teşkilat yöneticilerinin de katıldığı mitingde konuşan Kaya, "Torbalı her zaman bize en güzel şekilde sahip çıktı. 14 Mayıs'ta güçlü bir destek verdiniz. Milletimiz, 323 milletvekili ile meclis çoğunluğunu Cumhur İttifakı'na verdi. İstikrar sürsün, Türkiye büyüsün dedi. Cumhur İttifakı'na ve Sayın Cumhurbaşkanımıza oy veren kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Rehavet yok, 28 Mayıs'ta Cumhurbaşkanımıza daha fazla sahip çıkacağız. Hem sandıklara güçlü bir şekilde gideceğiz, hem de güçlü bir şekilde sandıklara sahip çıkacağız" sözlerini sarf etti.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum