AK Partili Baran'dan Karşıyaka Belediyesi'ne emlak ofisi benzetmesi!

EGEOLAY/İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Karşıyakalı Meclis Üyesi AK Partili Ahmet Uğur Baran, Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın, TOKİ arazisinin satışıyla ilgili kullandığı "Yavuz hırsız" ve "Her şeyi satmaya başlarsanız yandık" sözlerine sert tepki gösterdi. Baran, "Konumuz satmaksa, satmayı en iyi onlar bilir." ifadesini kullandı.

AK Partili Baran'dan Karşıyaka Belediyesi'ne emlak ofisi benzetmesi!
Editör: Ege Olay
18 Ağustos 2020 - 12:38
Karşıyaka'da TOKİ'nin sattığı alanla ilgili tartışmalar sürüyor. Son olarak Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın belediyenin sosyal medya hesabından TOKİ'nin satışıyla ilgili sarf ettiği "Yavuz hırsızın hiç mi suçu yok? Her şeyi satamazsınız. Her şeyi satmaya başlarsanız biz yandık." ifadelerine AK Parti'den sert cevap geldi.



BELEDİYEYE EMLAK OFİSİ BENZETMESİ!



AK Partili Ahmet Uğur Baran, Başkan Tugay'ın sözlerine verdiği cevapta şu ifadeleri kullandı:



"Sayın Başkan Karşıyaka'da belediyenin başarısızlığını siyasi söylemlerle kamufle etmeye çalışıyor. Yakın tarihte bir araziyi özel bir şirkete satan Karşıyaka Belediyesi'dir. Çocuklar için spor alanı olacak bir başka yer, yine CHP marifetiyle özel okula uygun imar değişikliğine uğruyor. Bitti mi? Bitmedi. Sayın Tugay göreve geldikten sonra Şemikler ve İmbatlı mahallelerindeki 10 dairenin satışa çıkarılmasına ne demeli? Büyükşehir Belediyesi'ne devredilen Sağlıklı Yaş Alma Merkezi'ne ne demeli? Kusura bakmasınlar ama konu satmak olduğu zaman son bir buçuk yıldır emlak ofisine dönüşmüş Karşıyaka Belediyesi'nin kimseye söz söyleyecek yanı kalmamıştır." dedi.



"CAMBAZA BAK OYNUYORLAR"



Tugay'ın "Yavuz hırsız" ifadesine de değinen Baran, "Sayın Başkan yavuz hırsız ifadesiyle kimi ya da hangi kuruluşu kast etmektedir? Eğer kast ettiği devletse, bu sözler devlet terbiyesinin çok dışındadır. Devletin bir kurumunun yapmış olduğu ihaleye girip, kaybedip, sonra da durumu siyasi ranta çevirmek en basit tabiriyle cambaza bak oyununu oynamaktır. Cambaza bak oyununu oynayanlar, Karşıyaka'daki hizmet açığını "Ankara'ya bak" diyerek kapatmaya çalışsa da Karşıyakalı bu oyuna gelmez. Siz önce Karşıyaka'nın sokaklarına, hizmet eksikliklerine bakın. sanmıyorum ama olur da başarılı olup çözüme kavuşturursanız, o zaman Ankara'ya bakarsınız." dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum