AK Parti Menderes İlçe Başkanı Süleyman Artcı; "Sarılamadık ama yüreklerimiz bayramlaştı! "

EGEOLAY/AK Parti Menderes İlçe Başkanı Süleyman Artcı ve MHP İlçe Başkanı Önder Böncü, Koronavirüsle mücadele sürecinde ikinci kez sokağa çıkma izinlerini kullanan 0-14 yaş arası çocuklara bayram şekeri dağıttı.

AK Parti Menderes İlçe Başkanı Süleyman Artcı; "Sarılamadık ama yüreklerimiz bayramlaştı! "
Editör: Ege Olay
20 Mayıs 2020 - 19:54
Sosyal mesafelerini koruyarak bayramlaştıkları çocukların süreçle ilgili görüşlerini ve duygularını da paylaşan Başkanlar; yaptıkları açıklamada, uzaktan da olsa Menderesli çocuklarla bayramlaşmaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi. Artcı ve Böncü; bayram mesajlarını da verdikleri açıklamalarında; Cumhur İttifakı olarak her koşulda güçlü bir uyum içinde olduklarına ve milletteki karşılıklarının güven olarak geri döndüğüne de vurgu yaptı.



Dünyaya bedel…



Çocukları gülümsetmenin hiçbir şeye değişilmeyecek kadar önemli olduğunu belirten AK Parti Menderes İlçe Başkanı Süleyman Artcı;  “ Onların gözlerindeki sevinç ışığı, dünyalara bedel. Bir bayram harçlığı, renkli bir şeker yetiyor bunun için. Salgın hastalıkla mücadele döneminde küçücük yaşlarına rağmen okullarından, arkadaşlarından uzak kalarak büyük bir sorumluluk üstlendiler. Bizim büyük sorumluluğumuz ise; onlara sağlıklı ve mutlu bir gelecek inşa etmek. Bugün, Menderes’te tedbirlerimizi alarak çocuklarımızla bir araya geldik. Belki onlara dokunamadık, sarılamadık ama yüreklerimiz bayramlaştı. Bugün bayramlaştığımız tüm çocuklarımızın nezdinde, hemşerilerimin, milletimin ve İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı kutluyor; Allah’tan, başarıyla mücadele ettiğimiz bu sıkıntıyı da sağ salim geride bırakmayı niyaz ediyorum. ” diye konuştu.

MHP Menderes İlçe Başkanı Önder Böncü ise, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “15 yaş altı kardeşlerimizin yasaklarının kalktığı bu saatlerde hem kendileriyle hasbıhal etmek, hediyelerimizi vererek bayramlaşmak istedik. Evde kalarak hem kendilerinin hem de çevrelerinin sağlığı için gösterdikleri hassasiyetten dolayı hepsine teşekkür ediyorum. Bir an önce başta ülkemiz olmak üzere tüm insanlığın sağlıklı ve huzurlu günlere yeniden dönebilmesini Cenab-ı Hakk tan niyaz ediyor ve aziz milletimizin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum .”



Cumhur ittifakı gönüllerdedir…



Açıklamasında; Cumhur İttifakı’nın bir çocuğun gülümsemesinde buluşmayı başarabildiği için bu kadar güçlü olduğuna dikkat çeken AK Parti Menderes İlçe Başkanı Süleyman Artcı sözlerini şöyle sürdürdü; “ Cumhur İttifakı, 4 yıldır ülkemizin ve milletimizin geleceği için birlikte mücadele veriyor. Bu süre içinde pek çok yalan, iftira, tahrik ve tehdide rağmen de dimdik ayakta. Tüm saldırılara rağmen, tüm sıkıntılara rağmen, güçlü uyumumuz ve kararlılığımız sürecek. Çünkü; idealimiz aynı; devletin bekası, milletimizin refahı ve çocuklarımızın geleceği için çalışmak.” MHP Menderes İlçe Başkanı Böncü ise konuyla ilgili olarak şunları söyledi; “ Üzerimize gelen onca ihanet ve saldırıya rağmen Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni ve Aziz Türk Milletini ilelebet payidar kılabilmek adına gönüllerimizde kurduğumuz Cumhur İttifakı her geçen gün daha da perçinlenecek ve  şer odaklarının korkusu olmaya devam edecektir.”

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum