AK Parti Menderes İlçe Başkanı Süleyman Artcı; "Alnı açık olan, ortaya çıkar! "

EGEOLAY/AK Parti Menderes İlçe Başkanı Süleyman Artcı; CHP’li Belediye Başkanı Mustafa Kayalar’ın yardımcısı Gürsel Rüzgar tarafından CİMER’e gönderilen ikinci şikayet dilekçesinin ortaya çıkması ve ardından Rüzgar’ın görevden alınmasına ilişkin bir basın açıklaması yaptı.

AK Parti Menderes İlçe Başkanı Süleyman Artcı; "Alnı açık olan, ortaya çıkar! "
Editör: Ege Olay
04 Mayıs 2021 - 13:17
Menderes Belediyesi’nde yaşananların akıllara ziyan bir noktaya geldiğini söyleyen Artcı; “Sayın Kayalar; kendisini ispiyonlayan yol arkadaşının ipini çekince olay kapanacak sanıyor. Hakkındaki iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Alnı açık olan, belgeleriyle kamuoyunun karşısına çıkar!” diye konuştu. 


AK Parti Menderes İlçe Başkanı Süleyman Artcı; bu konuda suyun durulamayacak kadar çok bulandığını belirttiği açıklamasını şu ifadelerle sürdürdü; “İki yıldır, bütün Menderes’in yakından takip ettiği olumsuzlukların arka planını birbirleri ile kapışarak ortaya saçtılar. Bu neyin kavgasıdır? Su giderek bulanıyor ama durulmamak üzere. Kamuoyu ve Menderesli hemşerilerimiz; Kayalar ile ilgili tüm bu kanunsuzluk iddialarına ilişkin belgeli açıklama beklemektedir. İkinci şikayet konusu da ortaya çıkınca; Belediyede yaprak kıpırdamıyor demiştik. Birkaç saat içinde Rüzgar’ın görevine son verildi. Bu hamle ile karanlıklarını aydınlatamazlar. Söz konusu iddialar askıdadır ve açıklama beklemektedir. Nasıl bir kumpastır, nasıl bir ilişki ağıdır, nasıl bir pervasızlıktır anlayamadık. Kaçak yapıya, işgale göz yumduğunu, devleti bu konularla ilgili savunmasında yanılttığını, yalan söylediğini bizzat kendi yardımcısı açığa çıkarıyor. İç çatışmaları bir muamma; bunun üstünden ortaya saçılan hukuksuzluk, adaletsizlik, rant ve çıkar hesapları ile iddialar ise ayrı bir muamma!” diye konuştu.


Menderes’in derdi başka, onların başka…

İkinci icraat yılını geride bırakan CHP’li Menderes Belediyesi’nin boşa geçirdiği zamana rağmen hizmetle değil, bu şaibelerle gündeme geldiğini vurgulayan Başkan Artcı; “Menderes’in derdi başka, onların başka! İlçemiz gerçekten tarihinin en kötü yerel idaresini deneyimliyor. Kayalar, unutmasın ki; Menderes halkının oylarıyla o koltukta oturuyor. Görevi de hizmet etmek; ilçemizin haklarını korumak; kaynaklarını doğru kullanmak ve bunların hesabını vermek. Bırakın işi gücü; hakkındaki yasa dışı uygulama iddiaları alıp başını giderken dahi başını kumdan çıkarmıyor. Kimin eli kimin cebinde, kimin fesi kimin başında belli değil. Ortada; Menderesli hemşerilerimizin çiğnenen hakkı vardır. Yolun kalan yarısı da adam kayırmalarla, kanun tanımayan uygulamalarla, ‘ben yaptım oldu’larla geçeceğe benziyor.  Halka hesap vermekten kaçarak bu işlerin olacağını sananlar bilmiyorlar ki; sandık kurulduğunda hesabı doğrudan halk kesiyor. Sürecin ve perde arkasının takipçisiyiz. Menderes’in hakkını hukukunu çiğnetmeyeceğiz.  Bu kayırmacılığın, yalan dolanın ve derin sessizliğin peşini bırakmayacağız. Hali hazırda pek çok sorunla boğuşan ve çözüm bekleyen Menderes; bunu hak etmiyor!” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum