AK Parti'li Taştan'dan internet basınına destek çağrısı

EGEOLAY /AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Sözcüsü Fatih Taştan, “İzmir Büyükşehir Belediyesi İzmir’de yayın yapan internet basınına da destek vermeli” dedi.

AK Parti'li Taştan'dan internet basınına destek çağrısı
Editör: Ege Olay
15 Ağustos 2019 - 20:19
İzmir Büyükşehir Belediyesi Ağustos ayı toplantısının ilk oturumu Başkan Tunç Soyer başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda İzmir’de yayın yapan 7 günlük yerel gazeteye destek verilmesiyle ilgili önerge oybirliğiyle kabul edildi. AK Parti Grup Sözcüsü Fatih Taştan, internet basınına da destek verilmesi için sözlü önerge verdi.

 

Taştan, yerel basına verilen desteği önemsediklerini ifade ederek, “Basılı gazetelerin dışında İzmir’de yayın yapan internet gazetelerine de benzer bir desteğin verilmesini öneriyoruz. Elbette internet basını, baskılı gazeteye göre daha az giderle yayın yapmaktadır. Bu durum göz önüne alınabilir. Bir diğer kriter de internet basınının muhabir çalıştırması, aktif yayın yapıyor olması gibi hususlar olabilir. Bu desteğin, İzmir basın hayatına güç vereceğini düşünüyoruz” diye konuştu.  Önerge oy birliğiyle gündeme alındı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum