Reklam

Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Çiftçioğlu'ndan Açıklama

EGEOLAY /Karşıyaka AK Parti İlçe Başkanı İsmail çiftçioğlu açıklamalarda bulundu.

Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Çiftçioğlu'ndan Açıklama
Editör: Ege Olay
04 Mart 2020 - 13:35
Çiftçioğlu yaptığı açıklamada ;
Lise yıllarımda okul başkanıyken 27 Nisan e-muhtıra sonrası hissetmiş olduğum sorumluluk gereği teşkilat kapısını araladığım, 18 yaşına girer girmez üniversite komisyonlarında aktif göreve başlayarak gençlik kollarımızın her kademesinde görev aldığım Ak Parti'mizde siyasete gözlerimi açtım.

 

 

 

Gençliğimin olgunlaşan diliminde 28 yaşımda Ak Parti'm, Karşıyaka İlçe Başkanlığı gibi bir görevi tarafıma tevdi etti. Bir genel bir yerel seçim geçirdiğimiz bu iki yıllık süreci gönüllere dokunarak başarıyla tamamladığımızın inancındayım. Yerel seçimlerde Karşıyaka'nın belirlenen yeni sınırlarından sonra ilk defa bir büyükşehir belediye meclis üyesi çıkarıp, Ak Parti'mizin Karşıyaka'da en yüksek oyunu alarak özverili bir mücadele ortaya koyduk. Yönetim kurulumuz, mahalle başkanlarımız, belediye meclis üyelerimiz, kadın ve gençlik kollarımızla bir ve beraber olarak tek vücut olduk, güzel hatıralar biriktirdik ve şanlı mücadelelerde bulunduk.

 

 

 

Görevimizi hakkıyla ifa etmenin huzurunu yaşamakla birlikte, partimizde gerçekleşecek yenilenme ve bayrak değişimi neticesinde yapılacak olan kongrede aday olmayacağımı tüm kamuoyuna bildiririm.

 

 

 

Bizim davamıza olan sadakatımız ve inancımız tamdır.  Ak Parti'mizin üyesi olarak liderimiz sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın neferi olmayı kendimize en büyük makam addederiz. İlk günkü aşk ve heyecanla bu dava için ne görev verilirse çalışmaya ve fedakarlık göstermeye devam edeceğiz. Milletvekillerimize, il başkanlığımıza, her zaman en büyük destekçim olan tüm teşkilat mensuplarımıza ve Kaf Sin Kaf'a duymuş olduğum sevdayı belirtir herkesten helallik dilerim.

YORUMLAR

  • 2 Yorum
  • ismail Doğantezz
    4 yıl önce
    eskilere savaş açmasaydınız ESKİLERİ İSTEMİYORUZ diyenlerle beraber yol yürüdünüz teşkilatı dağıttınız aldığın oyları arttırdım diyonuz MHP nin oylarını kendi hanene yazarak acemiliğinizin tescili olmuş il başkanlığı temayülünde nasıl davrandığını biliyoruz
  • Sibel Kaya
    4 yıl önce
    Başkanım eğer gerçekten mağdur insanların yanında olsaydınız eminim şu an herşey daha farklı olurdu siz Ak partiye gönül vermiş insanları bir çatı altında toplamak yerine dağıttınız sadece insanların yüzüne gülerek sorun çözülmez bilmenizi istedim saygılar.