AK Parti izmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar'dan Kınık ve Bergama Çıkarması

EGEOLAY/AK Parti İzmir Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Yaşar Kırkpınar, İzmir’in Kınık ve Bergama ilçelerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti izmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar'dan Kınık ve Bergama Çıkarması
Editör: Ege Olay
07 Mart 2021 - 14:09
Her hafta düzenli olarak ilçeleri ziyaret edip, toplumun bütün kesimleri ile bir araya gelerek, talep ve önerilerini dinleyen AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, Kınık ve Bergama’da yapılan yatırımları inceleyip, esnaf ziyaretinde bulundu.

İlk olarak Kınık’ta Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer ile bir araya gelen Kırkpınar, Kınık Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Delez Yaşam Vadisi ve Sosyal Tesislerde incelemelerde bulundu. Projenin ilçeye değer kattığına vurgu yapan Kırkpınar, “AK Belediyecilik anlayışı ile ilçemize kazandırılan bu hizmet vatandaşlarımız adına bizleri çok mutlu etti. Belediye Başkanımız seçildiği günden bu yana ilçemizde vatandaşlarımızla iç içe güzel hizmetlere imza attı. AK Parti olarak her zaman belediye başkanımızın hizmetlerinden gururla bahsettik. Vatandaşlarımızda bu hizmetlerden oldukça memnun. Başta ülkemiz olmak üzere, ülkemizin dört bir yanına hizmet etmek için gerek hükümetimiz gerekse yerel yönetimlerimiz büyük özveri ile çalışmalarını sürdürmektedirler. Biz siyaseti millete hizmet için sadece araç olarak kullanan gücünü milletten alan bir geleneğin temsilcileriyiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde milletimize en iyi şekilde hak ettikleri hizmetleri yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Kınık ziyaretinin ardından Bergama ilçe başkanlığını ziyaret eden Kırkpınar, burada İlçe Başkanı Sebahattin Güzel ve teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. AK Parti olarak büyük bir sorumluluk içerisinde fedakarlıkla millet için gece gündüz demeden çalıştıklarını söyleyen Kırkpınar, “Sayın Cumhurbaşkanımızdan aldığımız talimatla; AK Parti olarak dün olduğu gibi bugün ve yarında milletimizle birlikte olmayı, milletimizin sorunlarını çözmeyi kendimize görev addediyoruz. Boş durmayacağız. Gece gündüz çalışıp, 2023 hedeflerimize sağlam ve emin adımlarla sizlerin de destekleri ile hep birlikte yürüyeceğiz” diye konuştu.
Bergama’da Demirciler Esnaf Odası ve Sanayi sitesi esnaflarını da ziyaret eden Kırkpınar, burada Demirciler esnaf odası başkanı Özcan Ala ve esnafların talep ve önerilerini dinledi. Yeni normalleşmenin başlaması ile birlikte esnafların da kademeli olarak işlerinde hareketlilik olacağına dikkat çeken Kırkpınar, “Pandemi döneminde ülkemiz, birçok Avrupa ülkesine rağmen başarılı bir sınav vermiştir. Bunda hem hükümetimizin hem de vatandaşlarımızın payı büyüktür. İnşallah her birlikte bu sıkıntılı günleri de atlatıp, tekrar eski günlerimize kavuşacağız” ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum