Ak Parti İzmir Milletvekili Nasır; 'Seferihisar yeni bir dönem başlıyor'

EGEOLAY/Ak Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, Ak Parti Seferihisar Belediye Başkan Adayı Hamit Nişancı ve Seferihisarlı iş insanları ile buluştu.

Ak Parti İzmir Milletvekili Nasır; 'Seferihisar yeni bir dönem başlıyor'
Editör: Ege Olay
21 Mart 2019 - 10:55
Necip Nasır, İzmir'in en önemli tarım ve turizm potansiyelini taşıyan Seferihisar'ın hak ettiği konuma ulaşması için Belediye başkan adayı Hamit Nişancı'nın alt yapıdan başlayarak birçok alanda hazırlamış olduğu projelerin yaşama geçirileceğini söyledi.

31 Mart tarihinin Seferihisar ve İzmir için bir dönüm noktası olacağını dile getiren Nasır, “Seferihisar'ın güzelliklerine güzellik katmak için bir dizi düzenleme ve proje yaşama geçirilecek.

Betonlaşmaya karşı Seferihisar'ın en önemli zenginliklerinden olan mandalina ağaçlarının yaşatılması ve yaygınlaştırılması, yürüyüş ve bisiklet yolları ile donatılmış doğa ve sağlıklı yaşam kenti, engelli dostu Seferihisar projesi, Cittaslow kriterlerini tam anlamıyla yaşatacak düzenlemeler, gece pazarı, plajları halkla buluşturma projeleri, çocuk sanatçılar müzesi ve galerisi, şeffaf belediyecilik anlayışıyla katılımcı demokrasi uygulamaları gibi önemli kültür ve sanat projelerini halkımızla buluşturacağız” dedi.

İNSAN VE ÇEVRE ODAKLI PROJELER

Seferihisar’da eksikliği hissedilen kent planlaması ve şehircilik konularında da insan ve çevre odaklı projeler ivedilikle yaşama geçirileceğini müjdeleyen Nasır, “ Rekreasyon ve restorasyonların yanı sıra, meydan düzenlemeleri, parklar seyir terasları, yürüyüş parkurları ve yollarla ilgili çalışmalar hızlandırılacak. Cadde ve sokaklar yayalar ve arabalar için güvenli hale getirilecek. Otopark sorununu çözmek için yeraltı ve katlı otoparklar inşa edilecek. Kentsel dönüşüm konusunda da acil eylem planı hazırlanarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile birlikte deprem riski taşıyan mahalleler tespit edilecek. Seferihisar Belediyesi kontrolünde Kentsel Dönüşüm projeleri özel bir ekip tarafından koordine edilecek” diye konuştu.





YENİ BİR SAYFA AÇILACAK

Seferihisar’da Belediyecilikte yeni bir sayfa açılacağını da dile getiren Necip Nasır sözlerine şöyle devam etti: “Seferihisar halkının beklentilerine uygun olarak hayvan hakları, spor, sağlık, eğitim, turizm, tarım ve kültür sanat projeleriyle birlikte ilçe adeta yeni bir çehreye kavuşacak. Seferihisar yalnızca Ege'de ve Türkiye'de değil Dünyada da hak ettiği konuma yükselerek bir marka kent haline gelecek. İlçenin gerçek potansiyeli de su yüzüne çıkacak. Bütün bunların hepsinin yaşama geçmesi artık bir hayal değil. Belediyecilik yapmış, Seferihisar’ın bütün sorunlarını çok iyi bilen, Hamit Nişancı ile Belediyecilik tecrübesi ve ekonomi bilgisi ile İzmir’i dünya kenti yapacak birikime sahip Nihat Zeybekci İzmir için bir şanstır. 31 Mart’ta vatandaşlarımızın gerçek hizmet sevdalısı belediye başkan adaylarını desteklemeleri çağrısında bulunuyorum”

 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum