Ak Parti İzmir İl Başkanlığı Elif Su Bebeğe Sahip Çıktı

EGEOLAY/İzmir’in Seferihisar ilçesinde yaşayan, ev kadını Fehime Bağış ve Seferihisar Belediyesi’nde geçici işçi olarak çalışan Mehmet Bağış çiftinin, kızları olan Elif Su doğum sırasında %98 engelli olarak doğan ve ölümü bekleyen haberler üzerine Ak Parti İzmir İl Başkanlığı Harekete geçti.

Ak Parti İzmir İl Başkanlığı Elif Su Bebeğe Sahip Çıktı
Editör: Ege Olay
13 Haziran 2019 - 12:40
İzmir’in Seferihisar ilçesinde yaşayan, Fehime-Mehmet Bağış çiftinin bir yaşındaki %98 engelli Elif Su bebeğin annesinin kucağında ölümü beklediğini anlatan haber sonrası Ak Parti İzmir  İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’nin talimatı ile Ak PArti Sosyal Politikalar İl Başkanı Semiha Paçacı aileyi ziyaret etti. 

 

Elif Su bebeğin bugüne kadar yaşadığı doğum süreciyle ilgili bilgi alan Semiha Paçacı, Elif Su bebek ve ailenin bugünden sonra yaşamında her daim yanlarında olacaklarını bildirdi. Ak Parti Sosyal Politikalar İl Başkanı Semiha Paçacı;  “ Çocuğumuz Elif Su için elimizden ne geliyorsa yapacağız. İl Başkanlığımız gerekli tüm kurumlarla bağlantıya geçecek. Elif Su bebek ve bu gibi bebeklerin çocukların büyüklerin sağlıklı ve mutlu yaşayabilmesi bizim için çok önemli her zaman yanlarında olacağız ve takipçisi olacağız” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum