AK Parti Gençlik Kolları'ndan 'vefa iftarı'

EGEOLAY /AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları, gerçekleştirdiği vefa iftarı programı ile yüzlerce genci bir araya getirdi. İftarın ardından yaptığı konuşmada önümüzdeki dönemde hayata geçirilecek çalışmalara ilişkin mesajlar veren İl Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, “2023’ün ayak seslerini duyuyoruz.

AK Parti Gençlik Kolları'ndan 'vefa iftarı'
Editör: Ege Olay
20 Mayıs 2019 - 12:34
Bize biçilen rolün, sorumluluğun da farkındayız. Konuşmayan, yazmayan, okumayan, araştırmayan bir teşkilat, fikir hayatını geliştiremez. Göreve geldiğimiz günden itibaren bu anlayışla hareket ettik, etmeye de devam edeceğiz. İzmir’in ve partimizin geleceği adına nitelikli çalışmalara kendimizi adayacağız” diye konuştu.

 

 

AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nda düzenlenen iftar programına İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Emre Cemil Ayvalı, Genel Merkez Gençlik Kolları Tanıtım ve Medya Başkanı Burak Yıldız, Gençlik Kolları MKYK Üyesi Orkun Güzel de katıldı. Buluşmada, İzmir’de geçtiğimiz dönemde gençlik kolları başkanlığı görevini yürütenler adına Kemalpaşa Belediyesi eski Başkanı Arif Uğurlu da bir konuşma yaptı.

 

 

HEYECANIMIZ, İTİRAZIMIZ, DÜNYAYI DEĞİŞTİRME ARZUMUZ VAR

 

 

İftar programında gençlere seslenen Başkan Eyyüp Kadir İnan, önümüzdeki süreçte de birlik ve beraberlik içinde çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti. İnan, “Bizler, doğru yoldan şaşmadan bu kutlu dava sancağını en yüksek burçlara doğru taşımaya devam edeceğiz. Bugünlerde oluşan sisli ve puslu havada nerede duracağımızı çok iyi bilenlerdeniz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte olan mücadelemiz artık boyut değiştirdi. Gençler olarak dün ne kadar yanındaysak bugün dünden daha da fazla yanındayız. Heyecanımız, itirazımız ve dünyayı değiştirme arzumuz tam olarak bu mücadele için. Gençlik Kolları olarak, bir senede nicelik gerektiren tüm çalışmaları hakkıyla yaptık. 2 seçimi omuzladık, tam 7 kez tribünlerde Cumhurbaşkanımızın karşısına çıktık ve onun övgüsüne mazhar olduk. Bundan sonra da İzmir’in ve partimizin geleceği adına nitelikli çalışmalara kendimizi adayacağız” dedi.

 

 

DAVAMIZA SAHİP ÇIKMAK ZORUNDAYIZ

İnan, şöyle devam etti: “Hepimiz, ezelden gelen ve inşallah ebede giden bir mübarek davanın hizmetkarlarıyız. Zaman geçer, mekanlar değişir. Ancak bizler, ‘Kim var’ diye sorulduğunda, sağına ve soluna bakmadan mücadele edecek teşkilatlar yetiştireceğiz. Dün bugüne, bugün yarına ışık tutuyor. Bugün neye sahipsek, bizden öncekilerin azim ve kararlılıkları sayesinde sahibiz. Gençler olarak, 2023’ün ayak seslerini duyuyoruz. Bize biçilen rolün, sorumluluğun da farkındayız. Ancak konuşmayan, yazmayan, okumayan, araştırmayan bir teşkilat fikir hayatını geliştiremez. Göreve geldiğimiz günden itibaren bu anlayışla hareket ettik, etmeye de devam edeceğiz. Bizler, partimizin öz evlatlarıyız. Aramızdan belediye başkanı, belediye meclis üyeleri, ana kademe il yöneticileri, milletvekilleri çıkardık. Çünkü biz, teşkilatın en kuvvetli yanıyız. Davamıza, kendimiz sahip çıkmak zorundayız. Ben elinde büyüdüğüm, yetiştiğim bu teşkilata yönelik sorumluluğumu görev sürem boyunca en yüksek gayretle sürdüreceğime söz veriyorum.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum