AK Gençlikten çevre temizliği

EGEOLAY/AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları, Sosyal Sorumluluk projesi kapsamında Gümüldür Tabiat Parkı’nda yerlere atılan çöpleri temizledi. Çevreye karşı duyarlılığın arttırılması amacıyla başlatılan projeye, Gençlik Kolları İl Başkan Vekili Yusuf Demircioğlu, AK Parti Menderes İlçe Başkanı Süleyman Artcı ve İl Gençlik Kolları üyeleri katılım sağladı.

AK Gençlikten çevre temizliği
Editör: Ege Olay
27 Ağustos 2019 - 15:03
İzmir’de meydana gelen orman yangınlarının önlenmesini amaçlayan etkinlikte, Gümüldür’de kamp yapan tatilcileri bilgilendirilerek, yangın risk ve afetlerine karşı vatandaşlara broşür dağıtıldı.

Etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan Gençlik Kolları Başkanvekili Yusuf Demircioğlu, “İzmir İl Gençlik Kolları olarak sosyal sorumluluk projelerimize bir yenisini daha ekleyerek, geçtiğimiz günlerde meydana gelen ve hepimizi derinden etkileyen orman yangınlarına karşı halkımızda duyarlılık oluşturmak istedik. Vatandaşlara broşür dağıtarak bölgedeki çöpleri toparladık. Bu tutumuzla insanlara örnek olmayı amaçlıyoruz. 40 bin genç üyemizle beraber, İzmir’de fidan dikme projemizi de gerçekleştirerek, ormanları yanan İzmirimizin yaralarını sarmasına katkıda bulunacağız. Geleceğe hep beraber daha yaşanabilir bir çevre bırakabilmek için var gücümüzle gayret edeceğiz.” diye konuştu.

AK Parti Menderes ilçe Başkanı Süleyman Artcı ise “İzmir İlk Gençlik Kolları olarak amacımız gençlerle birlikte el ele vererek geleceğe daha yaşanabilir bir çevre bırakmak. Gençler bu ülkenin geleceği. Daha iyi bir çevre modelinde, daha yaşanabilir bir dünya fikri için çevreyi koruma bilinci aşılamak istedik. Gelecek nesillerin çevreye karşı duyarlı gençler olarak yetişmesini istiyoruz” diye konuştu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum