Adayı Adayı Özcan STK'larla Buluşmaya Devam Ediyor

EGEOLAY/İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı aday adayı ve İzmir Barosu Eski Başkanı Avukat Aydın Özcan, Sivil Toplum Örgütleri ile bir araya gelerek projelerini ve nasıl bir çalışma yöntemi izleyeceğini anlatmaya devam ediyor.

Editör: Ege Olay
23 Ocak 2019 - 07:01
Büyükşehir Belediye Başkanı aday adayları arasında en genci olan Aydın Özcan, dur durak bilmiyor.

Bugüne kadar İzmir’in 30 ilçesinin tamamına yakınını ziyaret ederek örgütle buluşan Özcan, İzmir’de ve ilçelerde onlarca sivil toplum örgütünün yöneticileri ve üyeleriyle de bir araya gelerek sorunları dinledi ve projeleri anlattı.

İZMİR İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞMAYA ADAYIM

CHP İzmir Büyükşehir aday adayı Aydın Özcan, Rodos İstanköy ve Onikiada Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

Aydın Özcan, ziyarette İzmir’i çağdaş ve sanatla yaşayan uluslararası bir kent yapmak için gece gündüz çalışmaya, tarihi, çevresi ve duruşuyla İzmir’in mirasını korumaya aday olduğunu söyledi.

Yerleşim yerlerine yakın ve verimli tarım alanlarında maden statüsünde ÇED raporu aranmadan mermer ve taş ocağı açılmasına izin verildiğini belirten Özcan, geç olmadan elbirliği ile çevrenin geri dönüşü olmayacak şekilde tahrip edilmesinin önüne geçilmesi gerektiğini kaydetti.

Aydın Özcan, çevrenin korunmasının ancak sivil toplum örgütleri ile kol kola kenetlenerek başarıya ulaşabileceğini de vurguladı.  

TARIMSAL ÜRETİME DESTEK DAHA DA ARTACAK

Avukat Aydın Özcan, İzmir’in çevresini koruyarak ve üreterek büyüyeceğini ortaya çıkacak refahı da hakça paylaşacağını belirtti.

Kooperatifçiliğin her alana yayılacağını kaydeden Özcan, üreticiyi doğrudan tüketici ile buluşturacak projeleri hayata geçireceklerini anlattı.

Aydın Özcan; “Böylece hem üretici kazanacak, alın terinin karşılığını alacak. Tüketici de sağlıklı gıdaya kolay ve aracısız ulaşacak” dedi.

Rodos İstanköy ve Onikiada Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Profesör Mustafa Kaymakçı da, ziyaretinden dolayı Aydın Özcan’a teşekkür etti.

Mustafa Kaymakçı, aday gösterildiği taktirde her türlü desteği vermeye hazır olduklarını sözlerine ekledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum