Yeni Dönemde İzmir Basınının Güçlü İsimleri Görevlerine Başladı

EGEOLAY/İzmir’de basın sektöründe gazetecilik yapan dört isim yerel yönetimlerde önemli görevlere atandı.

Yeni Dönemde İzmir Basınının Güçlü İsimleri Görevlerine Başladı
Editör: Ege Olay
25 Nisan 2024 - 19:23
İzmir Gazeteciler Cemiyeti Üyesi Çağla Geniş, Konak Belediyesi'nin Basın Danışmanı oldu. Uzun yıllar İlkses Gazetesi'nde çalışan Geniş, hak odaklı habercilikte birçok ödül kazandı.
 
2001 yılında Anadolu İletişim Lisesi Radyo –Televizyon/Gazetecilik bölümü öğrencisiyken stajyer olarak başladığı meslek hayatına Süleyman Demirel Üniversitesi Radyo ve Televizyon Programcılığı bölümünü bitirdikten sonra da yerel, bölgesel, ulusal ve uluslararası basın yayın organlarında muhabir olarak çalışan Ferdi Filiz ise Bayraklı Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü oldu. 
 
Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü’nden mezun olduktan sonra çeşitli kurumlarda gazetecilik yapan ve sonrasında kendi gazetesini kurarak meslek hayatına devam eden Gazeteci Onurcan Uygur da Bayraklı Belediyesi’nin Basın Danışmanlığı görevine getirildi.
 
Gazeteci Burcu Taner ise Nisan ayı itibariyle Torbalı Belediyesi Kurumsal İletişim Koordinatörü olarak göreve başladı. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü'nde lisans, Ege Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Genel Gazetecilik Bölümü'nde yüksek lisans eğitimi alan Burcu Taner, Ege Telgraf, Doğan Haber Ajansı ve Hürriyet Gazetesi’nde muhabirlik yaptı. Daha sonrasında Tariş Zeytinyağı, İzmir Ticaret Odası ve Buca Belediyesi’nde Kurumsal İletişim Uzmanlığı ve Basın Danışmanlığı yaptı.
 
Meslektaşlarımız Çağla Geniş, Ferdi Filiz, Onurcan Uygur ve Burcu Taner’i yeni görevlerinden dolayı tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum