Şehrinaz Bayraktar

Şehrinaz Bayraktar

[email protected]

ABDURRAHİM ŞENOCAK MİLLETVEKİLİ OLMALI MI?

10 Şubat 2015 - 15:42

Milletvekili seçimleri öncesi bütün partilerde büyük bir heyecan var. Aday adayları ortaya çıkmaya başladı. Benim gibi birçok kişinin gözü eminim İzmir'de. Çünkü İzmir, bugünkü halinden çok daha iyi konumda olması gereken bir il. İzmir'in olması gereken yerde bulunmamasının sorumlusu elbette siyasetçi ve seçmenlerdir.

İzmir'e hizmet edecek,  Sayın Ali AŞLIK, Sayın Rıfat SAİT gibi siyasileri seçip meclise göndermek gerektiği kanaatindeyim. Örneğin Sayın Ali AŞLIK, yıllardır İzmir’e ve İzmirlilere hizmet etmek için canını dişine takmış bir siyasetçidir. İzmir’in sorunlarını dile getirmekten çekinmemiş İzmir’e hizmet eden bir vekil olmuştur. Dürüsttür, çalışkandır. Kimin yardıma ihtiyacı varsa önce o koşmuştur. Onun ardından dua eden sayısız insan vardır. İzmir için yaptığı çalışmalar yadsınamayacak kadar çok ve büyüktür. Sayın Rıfat SAİT de aynı şekilde. İzmir’in ve İzmirlilerin, özellikle İzmir’de yaşayan göçmenlerin ve diğer memleketlilerin sorunlarını dile getirmiş, çözüm üretip yeni projelere öncülük etmiş bir vekildir. Örnekleri çoğaltabilirim. Aklıma gelen birçok isim var. Böyle saygın ve çalışkan vekillerin yanında ben özellikle bir eğitimci olarak, TBMM’de öğretmenlerin sesini duyurabilecek, sorunlarına çözüm üretebilecek yukarıda saydığım isimler gibi şahsiyetli insanların da yer almasını canı gönülden dilerim...

Öğretmenlerin ve milli eğitim camiasının sesini duyurabilecek bir vekil istediğimde aklıma gelen ilk isim Abdurrahim ŞENOCAK oluyor. Bu zamana kadar ürettiği projeler ve yürüttüğü çalışmalar ile İzmir’de önder olmakla kalmayıp adeta bir marka olan Abdurrahim ŞENOCAK siyasete 1 makam arabası 2 danışman 3 koruma gözüyle bakmayan bir isimdir. Kendisi, ülkeye ve millete hizmeti her şeyden üstün tutmuştur. Çalışma azmi ve aşkıyla, gerçekleştirdiği projelerle adından söz ettiren, kendisini ispat etmiş bir önderdir. Adeta bir iletişim uzmanıdır ki kolay olmasa gerek yıllardır tek bir kusur dahi olmadan yöneticilik, idarecilik ve büyük bir sendikanın başkanlığını yapmak.

 

Sizleri bilmem ama ben öncelikle İzmir'i seven, İzmirlileri seven, İzmir'de yaşayan diğer memleketlilere de sahip çıkan bir vekil istiyorum. Çünkü İzmir’de en az İzmirliler kadar Erzurumlu yaşıyor. Mardinli yaşıyor. Manisalı yaşıyor. Trabzonlu yaşıyor. Göçmen yaşıyor... Bunları göz ardı etmeyecek sorunlarını dile getirecek saygılı, hatırlı, kin tutmayan, insanlarla iletişimi olan İzmir'in sorunlarını sürekli gündeme getirebilen, yeni projeler üretebilen ve her şeyden önce öğretmen olan Sayın Abdurrahim ŞENOCAK’I milletvekili olarak görmek İzmirliler için büyük bir gururdur.

İşin özetini söylemek gerekirse ben İzmir kazansın istiyorum.

Çünkü Abdurrahim ŞENOCAK demek İzmir’e hizmet demektir!

YORUMLAR

  • 0 Yorum