Nar Çiçekleri'nde mezuniyet çoşkusu!

EGEOLAY/Narlıdere Belediyesi Nar Çiçekleri Anaokulu’nda mezuniyet coşkusu yaşandı. 2020-2021 yılı eğitim ve öğretim dönemini başarı ile bitiren minikler ilk kez diploma aldı, kep fırlattı. Atatürk Kültür Merkezi’nde maske ve mesafe kurallarına uygun olarak gerçekleştirilen törende öğrenciler drama ve dans gösterileri sergiledi. Başkan Ali Engin "Çocuklarımızın her birini tebrik ediyorum. Mezuniyetleri hayırlı olsun" dedi.

Nar Çiçekleri'nde mezuniyet çoşkusu!
Editör: Ege Olay
18 Haziran 2021 - 12:20
BAŞARI İLE TAMAMLADILAR

Narlıdere Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde, Nar Çiçekleri Anaokulu öğrencileri ilk mezuniyet heyecanını yaşadı. Törene; Başkan Ali Engin’in yanı sıra CHP İlçe Başkanı Mesut Durgun, Meclis Üyeleri, belediye bürokratları ve veliler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından anaokulu öğrencileri şarkılar söyledi, dans etti. Minik öğrenciler diplomalarını alarak eğitimi öğretim hayatlarının ilk kademesini başarı ile tamamladı.

"GÜÇLÜ BİR GELECEK İÇİN ÖNEMLİ BİR UNSUR"

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Nar Çiçekleri Anaokulu göreve gelirken Narlıdere halkına verdiğim sözlerden biriydi. Her yıl okullarımıza bir yenisi daha ekleyerek devam edeceğiz. Okul öncesi eğitim,  güçlü bir gelecek için çok önemli bir unsur taşıyor. Çocuklarımızı temelden ne kadar güzel yetiştirirsek ülkemize ve geleceğe faydalı bir birey olacaklardır. Çocuklarımızın mezuniyetlerini kutluyorum. İnşallah aynı başarıyı eğitimlerinin diğer kademelerinde de göstereceklerdir. Emek ve destek veren herkese teşekkür ediyorum"dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum