CHP ve İYİ Parti'den MHP'ye Katılım

EGEOLAY/Ödemiş’te partilerinden istifa edenler MHP’ye katıldı. İl Başkanı Veysel Şahin’in rozetlerini taktığı CHP ve İP’liler Ödemiş ilçe teşkilatında düzenlenen bir törenle MHP’ye katıldı. İl Başkanı Şahin, “Bugün partimize intisap edenler geleceğin büyük Türkiye’si için yüreğini ortaya koyan kardeşlerimizdir. Kendilerini kutluyor, bu yolda omuz omuza olacağımızı ifade ediyorum. Her ilçede katılımlarımız sürecek” dedi.

CHP ve İYİ Parti'den MHP'ye Katılım
Editör: Ege Olay
02 Aralık 2021 - 14:17 - Güncelleme: 02 Aralık 2021 - 14:21
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir il başkanlığına katılımlar sürüyor. Geçtiğimiz günlerde CHP Ödemiş Gençlik Kolları Başkanlığından istifa ederek MHP’ne katılan Özgür Günlü’nün ardından bugün de CHP’den istifa eden 15 kişi MHP’ye katıldı. MHP Ödemiş İlçe teşkilatından düzenlenen törende rozet takılan yeni MHP’liler bozkurt selamı verdiler. Rozet takma töreninde konuşan MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, “CHP ve İP’den istifa ederek aramıza katılan arkadaşlarımızı yürekten kutluyorum. Bundan sonra omuz omuza mücadele edeceğiz. Davamıza ve teşkilatımıza güç kattılar. Geleceğin Büyük Türkiye’si için hep birlikte yürüyüp zafere ulaşacağız” açıklamasını yaptı.

Özgür’ü yitirmiştik, kavuştuk

Partisinden istifa ederek MHP’ye katılanlarla bir araya gelen İl Başkanı Veysel Şahin, “CHP Ödemiş Gençlik Kolları Başkanıyken gerçekleri görüp aramıza katılan Özgür Günlü kardeşimiz, yitirdiğimiz ve şimdi kavuştuğumuz bir kardeşimizdir. Sanki O’nunla hiç ayrılmamış gibiyiz. O’nun samimiyeti ve dava arkadaşlarımızın dostane davranışları Ödemiş ilçemizde büyük bir heyecan yarattı. Bu heyecan sürecek ve 2023 seçimlerinde bir çığ olup taşacak. Cumhur İttifakı zaferle Türkiye’yi kucaklayacak” dedi.

On Altı Kişi MHP’ye Katıldı
                              
Partilerinden istifa ederek MHP’ye katılanların ardından konuşan İl Başkanı Şahin, “Partimize katılımlar sürecek. Önümüzdeki günlerde Tire’de daha sonra da İzmir’in diğer ilçelerinde partilerinden istifa ederek saflarımıza katılacaklar artarak devam edecek. Bu konuda çalışmalarımızı hızlandırdık.” İfadelerini kullandı.

Günlü: Yuvamdayım Vatana Hizmetteyim

CHP Ödemiş Gençlik Kolları Başkanlığından istifa ederek MHP’ye katılan Özgür Günlü de şunları söyledi; Milliyetçi-Ulusalcı bir görüşe sahip olmam sebebiyle istifa ettiğim partinin bu çizginin dışna çıkması tabiri caizse ne olursa olsun iktidara geleyim diyerek adımlar atması beni kendilerinden uzaklaştırdı. İktidara gelmek için FETÖ ve diğer terör örgütleriyle arasına mesafe koymaması ve onlara yönelik tepkilerini ortaya koymaması istifa etmemde etkili oldu. Ben ve benim gibi düşünen gönüldaşlarımı MHP’nde buluşturmaktan son derece mutluyum. MHP’de olmaktan gurur duyuyorum. Yuvamda vatanımız hizmet edeceğim. Burada güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum. Bana kucak açan başta il başkanımız Veysel Şahin Beyefendiye, İlçe Başkanımız Oktay Akıllı Beye ve tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Diyerek sözlerini tamamladı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum